«Αυτές είναι οι κόκκινες γραμμές που θα βάλω στον Αλέξη»

Σίγουρος ότι το κόμμα του θα είναι στην επόμενη Βουλή και θα σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ σε αντιμνημονιακή κατεύθυνση εμφανίζεται ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Εμείς…

δεν έχουμε προσκόλληση με κανέναν, είμαστε Ανεξάρτητοι Έλληνες. Οι προτάσεις μας είναι κατατεθειμένες στο κυβερνητικό μας πρόγραμμα, οι κόκκινες γραμμές σαφείς. Δεν είμαστε πολιτική δύναμη η οποία κάνει κωλοτούμπες» τονίζει ο κ. Καμμένος σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα.

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ αποκλείει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ. «Η ΝΔ δεν υπάρχει πλέον. Αυτή τη στιγμή ο Σαμαράς έχει κλέψει τη σημαία της και τρέχει συκοφαντώντας την με την πολιτική την οποία ασκεί» λέει.

Ο κ. Καμμένος αναφέρεται στις κόκκινες γραμμές που θα βάλει στον Αλέξη Τσίπρα. «Πρώτο σημείο τα εθνικά μας θέματα, το θέμα της Θράκης και της πολιτικής που ακολουθούν μέσω της ανοχής στα ψηφοδέλτιά τους ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για υποψηφίους που υποδεικνύει το προξενείο της Κομοτηνής. Δεύτερο σημείο το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας. Τρίτο σημείο το θέμα της μη αποδοχής οποιουδήποτε σχεδίου για την Κύπρο τύπου Ανάν ΙΙ. Σε ένα δεύτερο κύκλο βρίσκονται τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον άρρηκτο δεσμό Ελληνισμού και Ορθοδοξίας. Ένας τρίτος κύκλος αφορά στα θέματα προστασίας της ιδιωτικής περιουσίας και της χαμηλής φορολογίας» είπε.

Όσον αφορά το χρέος ο κ. Καμμένος τονίζει: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας που να πιστεύει ότι αυτό το χρέος είναθ βιώσιμο, εκτός από τον ίδιο τον Σαμαρά. Βεβαίως και πρέπει να γίνει κούρεμα. Αυτό το κούρεμα θα το επιδιώξουμε με όλες τις δυνάμεις του έθνους ενωμένες».

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη