Λέπεν: Θέλουμε τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν είμαστε πολιτικά φίλοι με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο επιθυμούμε τη νίκη του στις επερχόμενες εθνικές εκλογές» επανέλαβε σήμερα από τις Βρυξέλλες η ευρωβουλευτής και πρόεδρος του γαλλικού κόμματος «Εθνικό Μέτωπο»,… Μαρίν Λεπέν.

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με θέμα τις ανακοινώσεις Ντράγκι, η Μαρίν Λεπέν κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με το αποτέλεσμα των επερχόμενων ελληνικών εκλογών. Δεν είμαστε φίλοι με το αριστερό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι απόψεις μας διαφέρουν σε πολλά θέματα, όπως αυτό της μετανάστευσης για παράδειγμα. Δήλωσα ωστόσο την υποστήριξή προς το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ επειδή εκφράζει τη λαϊκή βούληση και εκπροσωπεί το συμφέρον του ελληνικού λαού» δήλωσε η Γαλλίδα ευρωβουλευτής.

Συνεχίζοντας είπε πως «μια πιθανή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει επιστροφή της δημοκρατίας στη χώρα». «Υποστηρίζουμε τη νίκη του αριστερού κόμματος, γιατί αυτό σημαίνει πως ο ελληνικός λαός θα επιλέξει τη μοίρα του αυτοβούλως και όχι όπως αυτή επιβάλλεται από εξωτερικά συμφέροντα, όπως αυτά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της τρόικας» κατέληξε.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη