«Η τρίτη δύναμη έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία»

Υπάρχει η ανάγκη να πετύχει η πολιτική στόχευση που έχει βάλει το Ποτάμι, να ισχυροποιηθεί στην κάλπη και να αναδειχθεί ως τρίτη δύναμη», τόνισε την Παρασκευή ο υποψήφιος με το Ποτάμι στην Α’ Αθήνας, Σπύρος Λυκούδης,…

μιλώντας στον Real FM. Σ’ αυτές τις εκλογές έχει πολύ μεγάλη σημασία ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής μέσα από την κάλπη, ποιος θα διαχειριστεί ως πρώτο κόμμα τη λύση, αλλά αυτή τη φορά η τρίτη δύναμη έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Διότι η τρίτη δεν θα παρακολουθήσει απλώς τις εξελίξεις αλλά με βάση αυτή τη θέση που θα έχει θα τις συνδιαμορφώσει», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λυκούδης.

Και πρόσθεσε: «Εάν λοιπόν το Ποτάμι είναι Τρίτη δύναμη και μπορεί να παρέμβει ουσιαστικά στις εξελίξεις και πάντα αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία, νομίζω ότι θα αναζητήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να υπάρχει μία κυβέρνηση συνεργασίας».

Ο υποψήφιος με το Ποτάμι στην Α’ Αθήνας συνέχισε, λέγοντας: «Τρεις βασικοί πολιτικοί άξονες-παράμετροι μιας συνεννόησης θα είναι πρώτον οι βαθιές και αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα που χωρίς αυτές δεν είναι δυνατόν να σταθεί όρθια στον σύγχρονο κόσμο. Η δεύτερη είναι να υπάρξει άμεσα κοινωνική πολιτική που να μπορεί να ανακουφίσει τα φτωχά στρώματα αυτής της κοινωνίας που δεν αντέχουν άλλο, που έχουν πληγεί αφάνταστα από την κρίση. Και η τρίτη παράμετρος είναι η αμετακίνητη ,η ανυποχώρητη θέση της χώρας μας στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια και κυρίως στον σκληρό της πυρήνα, την Ευρώπη και το ευρώ».

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη