Έγινε ντετέκτιβ για να βρει τους διαρρήκτες!

Τα ηλεκτρονικά μέσα σύγχρονης τεχνολογίας που του έκλεψαν, βοήθησαν το θύμα μιας διάρρηξης στην περιοχή του Κουμ Καπί στα Χανιά να ανακαλύψει μόνος του τους δράστες. Ωστόσο, παρά τις εκκλήσεις του, οι αστυνομικοί δεν έφτασαν…

εγκαίρως για να τους συλλάβουν κι έτσι έγιναν καπνός!

Το θύμα βρήκε παραβιασμένη την είσοδο του σπιτιού του και διαπίστωσε ότι είχαν κλαπεί δύο φορητοί υπολογιστές μεγάλης αξίας και μετρητά ύψους 1.000 ευρώ. Οι συσκευές ήταν συνδεδεμένες με το κινητό του και, με τη βοήθεια ενός φίλου του που έβαλε να τον καλεί, διαπίστωσε πως ήταν κρυμμένες στο υπόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου κατοικεί, το οποίο ανήκει σε μια οικογένεια!

Όμως, παρά τις προσπάθειές του να κινητοποιήσει άμεσα την Αστυνομία, εκείνη δεν εμφανίστηκε παρά μόνο το επόμενο πρωί με αποτέλεσμα να μην βρει ούτε τις κλεμμένες συσκευές ούτε τον δράστη! Μετά από μήνυση που υπέβαλε το θύμα, ο αδελφός του υπόπτου οδηγήθηκε στο αυτόφωρο αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Από την περασμένη εβδομάδα που έγιναν όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος καταγγέλλει ότι δέχεται συνεχείς απειλές από τους δράστες, όταν τους συναντά στην πολυκατοικία!

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη