Τα babylino και ο Σκλαβενίτης στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS

Τα στοιχεία που δείχνουν το βιωτικό επίπεδο ενός μεγάλου ποσοστού των συμπολιτών μας σήμερα κάτω από τα όρια της φτώχειας προκαλούν πόνο και θλίψη.

Το πιο φοβερό όμως είναι το γεγονός ότι υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν…

καμία ιατροφαρμακευτική κάλυψη. Η υγεία τους κινδυνεύει κάθε λεπτό που περνά και αναγκάζονται να βιώνουν τη σκληρή πλευρά της ζωής από πολύ τρυφερή ηλικία, άθελά τους.

Για τις ανάγκες αυτών των παιδιών η ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ και το Babylino Sensitive πραγματοποιούν μια συντονισμένη δράση στα καταστήματα Σκλαβενίτης, προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό που θα σταλεί στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS σε όλη την Ελλάδα για να καλυφθούν τα έξοδα της

ιατροφαρμακευτικής περίθαλψής τους για ολόκληρο το 2015. Για να έχουν το πολυτιμότερο αγαθό… την υγεία τους!

Το ποσό θα συγκεντρωθεί μέσα από τις πωλήσεις οικονομικών συσκευασιών Babylino Sensitive στα εν λόγω καταστήματα και με κάθε αγορά 50 λεπτά συγκεντρώνονται σε ειδικό κουμπαρά υπέρ αυτών των παιδιών.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος (7-21/1) οι πολίτες θα μπορούν

να αγοράσουν οποιαδήποτε οικονομική συσκευασία Babylino Sensitive σε μειωμένη τιμή, ενώ στα Hypermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην Καλλιθέα (πρώην εργοστάσιο «ΙΖΟΛΑ») , στο Κερατσίνι και στη Νέα Χαλκηδόνα θα δίνεται η ευκαιρία να γράψει ο καθένας την ευχή του στο ειδικό

«ευχόφυλλο» και να το κρεμάσει

στο «δέντρο των ευχών» του Babylino.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη