Χανιά: Σπείρα αλλοδαπών διέρρηξε 11 καταστήματα

Μια σειρά από 11 διαρρήξεις καταστημάτων της πόλης των Χανίων, που είχαν γίνει μέσα σε ένα δεκαήμερο από τις 5 ως τις 16 Ιανουαρίου, εξιχνιάστηκαν με τη σύλληψη τριών αλλοδαπών μετά την τελευταία του «δουλειά» στο μαγαζί ενός…

32χρονου.

Τα ίχνη που άφησαν ο 35χρονος Αλγερινός, ένας συνομήλικός του Μαροκινός και ένας 20χρονος Σύρος, οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στην ταυτοποίησή τους. Στο σπίτι τους βρέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο και μέρος από τα κλοπιμαία που αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους.

Από τα οκτώ καταστήματα που είχαν διαρρήξει οι αλλοδαποί προξενώντας φθορές –γιατί σε άλλα τρία απέτυχαν να τρυπώσουν- είχαν αρπάξει χρήματα, επιταγές, φορητούς υπολογιστές και άλλα αντικείμενα αξίας 2.770 ευρώ. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης τους.

Την είσοδο του καφενείου ενός 26χρονου στα Χανιά παραβίασε ένας 38χρονος Έλληνας που άρπαξε χρήματα και μια τηλεόραση, αλλά οι άνδρες της Ασφαλείας κατάφεραν γρήγορα να εξακριβώσουν τα στοιχεία του. Ο δράστης εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κλοπή.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη