Ταραχή και δυσφορία στο ΣΥΡΙΖΑ για τα 100 δισ. της Ραχήλ

Τουλάχιστον… ταραχή επικρατεί στο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη… βόμβα της Ραχήλ Μακρή ότι το κόμμα θα τυπώσει 100 δισ. ευρώ εφόσον χρειαστεί!

Στην Κουμουνδούρου επικρατεί δυσφορία για τη δήλωση της Ραχήλ Μακρή.

Σύμφωνα…

με την κυρία Μακρή αν χρειαστεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα κόψει χρήμα εκτιμώντας μάλιστα ότι αυτό θα μπορούσε να φτάσει σε ύψος τα 100 δισ. ευρώ!

Τι εννοείτε; Θα μας διακόψει την χρηματοδότηση η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα; Αφού δεν προβλέπεται. Δεν πειράζει. Θα ενεργοποιηθεί το emergency του ELA και θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δισ. ευρώ» » είπε η κυρία Μακρή κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης που είχε με ανθυποψήφιό της και συμπλήρωσε ότι αυτό «δεν είναι πρωτοφανές. Προβλέπεται από τη συνθήκη της ευρωζώνης».

Η πρώτη ααντίδραση ήρθε από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη ο οποίος απευθυνόμενος εμμέσως αλλά χωρίς να την κατονομάζει στην κυρία Μακρή ζήτησε από όλους τους υποψήφιους «να μην αυτοσχεδιάζουν». Θερμή παράκληση προς υποψήφιους-ες: Αν δεν γνωρίζουν ενα θέμα, ας μην αυτοσχεδιάζουν. Οι πολίτες ζητούν σοβαρότητα κ σαφήνεια, από όλους» έγραψε ο κύριος Παπαδημούλης στο twiiter. Θερμή παράκληση προς υποψήφιους-ες: Αν δεν γνωρίζουν ενα θέμα, ας μην αυτοσχεδιάζουν. Οι πολίτες ζητούν σοβαρότητα κ σαφήνεια, από όλους… Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) January 15, 2015 Ανάλογο ήταν το σχόλιο του υπεύθυνου οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μηλιού ο οποίος κάλεσε και τους «εκτός ΣΥΡΙΖΑ» να προστατεύσουν όσα πέτυχε το κόμμα «με κόπο αγώνες και αρχές».

Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε ως εδώ, με κόπο, αγώνες και αρχές. Ας το προστατεύσουμε αυτό με σύνεση, οι εντός και οι εκτός. Γιάννης Μηλιός (@john_milios) January 15, 2015

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη