Αστεία σχόλια xxx

το χχχ έλλειπε...

Κρύο καιρός για τρίο λέει ο άλλος..

Εδώ δεν βρίσκουμε τον δεύτερο μου θες και τρίτο ! Η άλλη το παίζει δύσκολη όταν τη δένω στο κρεβάτι.

Το ξέρω όμως ότι γουστάρει γιατί λέει συνέχεια..:''Δέσε! Θέλω!'' !!! Δεν αισθάνομαι καλά. Πονάνε όλα μου τα κόκαλα το στομάχι και έχω φοβερή ημικρανία. Να σου πάρω μια πίπα ??? OK ! Να σου μιλάει για ειλικρίνεια και να φοράει σουτιέν με ενίσχυση ! Και πως έμεινες έγκυος ρε συ..; Μου είπε να ανέβω στο πατάρι, αλλά παράκουσα... Στα 20 παίζεις ποδόσφαιρο, στα 40 τένις, στα 60 γκολφ.

Συμπέρασμα: όσο μεγαλώνεις μικραίνουν τα μπαλάκια.... Αν αγαπάς κάποια , δειξτης το!

Αν δεν είναι μικρο ,θα σε αγαπήσει και αυτή.... Γιατρέ πονάει το πουλί μου Να το πάτε στον κτηνίατρο Μη με λες πουτ@να, θα με πάρουν τα κλάματα Μόνο τα κλάματα δε σε έχουν πάρει..... Μου λέει η άλλη που είναι 95 κιλά ότι μπορεί να κάνει αεροπλανικά στο κρεββάτι...

Αεροπλανοφόρα θα εννοούσε μάλλον !! Βλέπεις αυτό το μικρό άλογο? Με όλο τον στάβλο έχει πάει !!!! Πόρνυ ε ? Έκανες σεξ χθες Μαίρη???? Φαίνεται ε? Λάμπω??? Όχι απλά αυτό στα μαλλιά σου δεν το λες και lak ! Από σεξ πως πας ??? Η μπαταρία του κινητού μου έχει τελειώσει περισσότερες φορές από εμένα ! Κοίτα αγγελία ρέ παιδιά !!! Ζητούνται από τράπεζα σπέρματος νέοι με υψηλό δείκτη IQ. Αμοιβή 2€ ανά εκσπερμάτιση" !!!!

Άκου ρέ μόνο 2€ !!!

Αυτοί για ....μαλάκες ψάχνουν ? Μπαμπά, να πάρεις χαρτιά για το αμάξι. Τέλειωσαν. ΠΑΛΙ ??? Άλλη φορά να της πεις να τα καταπίνει ! Έλα ρε μωρό μου να σου πάρω μια πίπα που είσαι κουρασμένος...

ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ...... Γιατί πας σα συγκαμένος ρε ??? Η κοπέλα μου με σημάδευε με laser στ'@ρχίδια μου !!!! Μα αυτά δεν κάνουν ζημιά Αν υπάρχει γάτα στο δωμάτιο.. κάνουν !

i-diadromi

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη