PlayStation Now στη Samsung Smart TV

Sony και Samsung, συνεργάζονται ώστε να προσφέρουν στους gamers μια νέα εμπειρία στο gaming. Από εδώ και πέρα θα μπορούν οι παίκτες να απολαύσουν PlayStation παιχνίδια, χωρίς κονσόλα με το PlayStation Now, στην Samsung Smart TV.

Οι smart τηλεοράσεις…

Samsung, στις ΗΠΑ και τον Καναδά θα είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία τώρα PlayStation στο πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους, αρκεί να διαθέτουν σύνδεση στο Internet.

Το PlayStation Now, δίνει τη δυνατότητα για streaming παιχνιδιών από το διαδίκτυο κατευθείαν στην τηλεόραση, χωρίς να χρειάζεται κονσόλα PlayStation. Χρειάζεστε ένα Sony Dualshock controller, αλλά μόλις το συνδέσετε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε το app στην τηλεόραση και να επιλέξετε πάνω από 200 παιχνίδια του PS3 για να αρχίσετε να παίζετε αμέσως.

Τα παιχνίδια γίνονται άμεσα stream από το cloud, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για download. Οι gamers θα μπορούν να παίξουν παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση ενάντια στους φίλους τους, και να αποθηκεύσουν την πρόοδό τους στο cloud, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι, για την επόμενη φορά. Γνωρίζουμε ότι το streaming, μπορεί να έχει lag, το οποίο είναι πρόβλημα στα games, για αυτό ο χρήστης πρέπει να βεβαιωθεί ότι η σύνδεση του στο Internet είναι αρκετά γρήγορη για ομαλή ροή του παιχνιδιού.

Ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί για τη νέα υπηρεσία, και καμία εταιρεία δεν έχει απαντήσει ακόμη σε αιτήματα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εάν η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη και έξω από τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Εν τω μεταξύ, αυτοί που θα παρευρεθούν στο Consumer Electronics Show 2015 θα μπορούν να δουν και από κοντά την παρουσίαση της Samsung για το PlayStation Now, όταν η πρώτη αποκαλύψει την υπηρεσία για τις νέες Samsung Smart TV.

Πηγή: SecNews

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη