Νέο θρίλερ στην Ελευσίνα: Κανείς δεν γνωρίζει ποιοι επιβάτες του Norman Atlantic επιστρέφουν

Κορυφώνεται η αγωνία των συγγενών των Ελλήνων που σώθηκαν από το Norman Atlantic καθώς μια ομάδα 43 επιβατών του επιτατικού οχηματαγωγού αναμένεται να φτάσει την επόμενη ώρα στην Ελευσίνα.

Πρόκειται για 40 Έλληνες και τρεις…

αλλοδαπούς την ταυτότητα των οποίων δεν γνωρίζει κανείς, ούτε καν όσοι συγγενείς Ελλήνων διασωθέντων βρίσκονται στη στρατιωτική βάση της Ελευσίνας στην οποία αναμένεται να προσγειωθεί το C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας. Ελπίδα τους είναι αν όχι να βρουν το δικό τους άνθρωπο να μάθουν κάποια πληροφορία που θα τους αναπτερώσει το ηθικό. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας πρόκειται για Έλληνες που επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος από το Λέτσε και το Μπάρι της Ιταλίας.

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο

του διευθυντή ιατρικών υπηρεσιών του ΕΚΑΒ Δημήτρης Πύρρου στο protοthema.gr δεν υπάρχει κανένας τραυματίας ανάμεσα στα άτομα που έρχονται με το C-130 στο πολεμικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας. Τόνισε δε ότι δεν υπάρχει κανένα αίτημα για διακομιδή σε νοσοκομείο.

Πάντως οι γιατροί και τα ασθενοφόρα της Πολεμικής Αεροπορίας και του ΕΚΑΒ βρίσκονται σε επιφυλακή για όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο μόνο αν υπάρξει κάποιο σοβαρό αίτημα θα πραγματοποιηθεί μεταφορά σε νοσοκομείο.

Στην Ελευσίνα βρίσκονται γιατροί και ψυχολόγοι από το Δαφνί προκειμένου να προσφέρουν ψυχολογική υποστήριξη στους διασωθέντες.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη