Κάλυμνος: Ληστής άνοιξε πυρ σε μαγαζί μέσα στον κόσμο!

«Οργώνουν» την Κάλυμνο οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τον αδίστακτο ληστή που σκόρπισε τον πανικό σε ένα σούπερ μάρκετ στους Ποταμούς, πυροβολώντας στον αέρα την ώρα που μέσα βρίσκονταν αρκετοί πελάτες, ανάμεσά τους…

και μικρά παιδιά!

Ήταν λίγο πριν κλείσει το κατάστημα, το βράδυ της Τρίτης, όταν ο άγνωστος που φορούσε κουκούλα και είχε κρυμμένη στο μπουφάν του μια κοντόκανη καραμπίνα εισέβαλε στο σούπερ μάρκετ και ζήτησε τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή. Όταν η υπάλληλος αντέδρασε, την απείλησε με το όπλο και άρπαξε τελικά 2.500 ευρώ.

Ο δράστης βγήκε τρέχοντας από το κατάστημα αφήνοντας «παγωμένους» από τον τρόμο τους πελάτες που έκαναν τα ψώνια τους, αλλά ένας υπάλληλος επιχείρησε να τον καταδιώξει. Ο κακοποιός άρχισε να πυροβολεί προειδοποιητικά, με αποτέλεσμα να σταματήσει η καταδίωξη κι έτσι βρήκε ευκαιρία να ανεβεί σε ένα μοτοποδήλατο που είχε σταθμεύσει λίγα μέτρα πιο μακριά και να εξαφανιστεί. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διακρίνουν τα χαρακτηριστικά του από το βίντεο που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα του σούπερ μάρκετ.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη