«Ο Σαμαράς κινήθηκε στη σκιά δύο μεγάλων φόβων»

Την άποψη ότι παράταση του βίου της σημερινής Βουλής σημαίνει εφαρμογή του μέιλ Χαρδούβελη, εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Real FM.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή πρόταση του πρωθυπουργού…

τόνισε ότι «ο κ. Σαμαράς κινήθηκε στη σκιά δύο μεγάλων φόβων χθες. Ο ένας ήταν ο φόβος της κυβέρνησης ειδικού σκοπού που προωθούν διάφορα κέντρα, το οποίο σημαίνει ότι ο ίδιος δεν θα παραμείνει στη θέση του και ο άλλος ήταν ο ακόμα μεγαλύτερος φόβος, αυτός των εκλογών.

Χωρίς να προκύψει κάτι ουσιαστικά καινούργιο, πέρα από το γεγονός ότι άφησε εννοηθεί ότι όσοι στηρίξουν στη δεύτερη και τρίτη ψηφοφορία ίσως τύχουν μιας ευνοϊκής τοποθέτησης σε νέα κυβερνητικά σχήματα, ο κ. Σαμαράς υπεραμύνθηκε της άποψής του να παραταθεί ο βίος της σημερινής Βουλής, πράγμα που σημαίνει εφαρμογή του μέιλ Χαρδούβελη, όλων αυτών των νέων μέτρων που φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με την τρόικα». Πολύ σοβαρή η υπόθεση Χαϊκάλη»

Αναφερόμενος στην υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Εμείς δεν είμαστε μια πολιτική δύναμη που θα παίξουμε τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, μπροστά σε μια καταγγελία που υπονόμευε ευθέως τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Έχουμε μια ομολογημένη απόπειρα χρηματισμού βουλευτή, ψάχνουμε να δούμε αν έγινε κάτω από τις εντολές κάποιου και πώς ακριβώς φτάσαμε έως εδώ. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ερωτήματα που οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε ώστε να απαντηθούν. Μπορεί αυτή η υπόθεση να κλείσει χωρίς να έχει γίνει προηγουμένως η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών διαλέξεων του κ. Αποστολόπουλου και του κ. Χαϊκάλη;

Υπήρξε ολιγωρία της δικαιοσύνης; Υπήρξε. Είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, εδώ πρέπει να συμβάλλει ο καθένας με τον τρόπο του να διαλευκανθεί όχι να χάνει την ψυχραιμία του, όπως φάνηκε ότι ο πρωθυπουργός έχασε».

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη