Την παραίτηση Σαμαρά ζήτησε ο Πάνος Καμμένος

Την παραίτηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από την πρωθυπουργία ζήτησε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, σε δήλωσή του, λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του…

κόμματός του.

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Σαμαράς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, για την ανάγκη «αγώνα αλήθειας και ευθύνης», όταν πρόκειται για την ασφάλεια της χώρας. Είναι ξεκάθαρο ότι το μήνυμα το οποίο επέλεξε ο πρωθυπουργός είναι το μήνυμα της ήττας», είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: Ο πρωθυπουργός ο οποίος παραβίασε και τα 18 σημεία που υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό πριν από τις εκλογές του 2012, μιλάει για αλήθεια. Ο πρωθυπουργός που εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό, ο πρωθυπουργός του 60% της ανεργίας των νέων μιλάει για ευθύνη. Τα Εύθυνα στην Αρχαία Αθήνα ήταν ο μηχανισμός όπου οι πολιτικοί αναλάμβαναν την ευθύνη τους κι έφευγαν. Το ίδιο πρέπει να πράξει και σήμερα ο κ. Σαμαράς. Μπήκε πλέον στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής βρίσκεται σε εξέλιξη και ασχολείται με οργανωτικά θέματα, θέματα προεκλογικής προετοιμασίας, στελέχωσης των ψηφοδελτίων, καθώς και της επικοινωνιακής στρατηγικής που θα επιλεγεί.

Ο κ. Καμμένος συναντά στελέχη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα με τους ΑΝΕΛ και μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι «υπάρχει πρωτοφανές και τεράστιο ενδιαφέρον από πολλούς και πολλές, για να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά μας».

Σημειώνεται ότι σήμερα ανακοινώθηκε η ένταξη στους ΑΝΕΛ του Κωνσταντίνου Κατσίκη (υιού του βουλευτή της ΝΔ την περίοδο 1990-2007, Θόδωρου Κατσίκη) ο οποίος θα πολιτευθεί στην περιφέρεια Αττικής.

Νωρίτερα, πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο κ. Καμμένος είχε δηλώσει ότι «δημιουργούμε μαζί με τα κινήματα μια μεγάλη πατριωτική και δημοκρατική κίνηση, η οποία θα εκπροσωπείται στα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων και των κινημάτων».

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη