«Να συμφωνήσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε πρόταση εθνικής συνεννόησης»

Ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πει πως κάτω από άλλες συνθήκες, θα ψήφιζε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Άσχετο αν εγώ βγήκα με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέω ότι και από την πλευρά της Κεντροδεξιάς και από την πλευρά της Κεντροαριστεράς υπάρχουν…

πολλές αξιόλογες περιπτώσεις και άνθρωποι αξιοπρεπέστατοι που μπορούν να είναι πολύ καλοί Πρόεδροι, και άλλωστε μιλάμε για ένα αξίωμα που έχει μόνο τυπική λειτουργία στην Ελλάδα και δεν έχει αξία πια, γιατί δεν έχει αρμοδιότητες. Μπορώ λοιπόν κοντά στο όνομα του Δήμα να πω άλλα 50 ονόματα Κεντροδεξιούς και άλλα 50 Κεντροαριστερούς…» δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Βήμα FM» ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Ανέφερε, επίσης, πως «δεν είπε ποτέ κανένας από εμάς τους 8 ότι ψηφίζουμε Πρόεδρο, βρέξει- χιονίσει φέρτε μας Πρόεδρο!» και πρόσθεσε: Δεν είναι αργά, όμως, έστω και τώρα, έστω και τη 12η ώρα, στις 28 Δεκεμβρίου, να υπάρξει πρόταση εθνικής συνεννόησης που να την ψηφίσει και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ και όλοι οι υπόλοιποι, εκτός από τους φασίστες, (…) και μ» αυτή την πρόταση να πάμε σε πρόωρες εκλογές μέσα στο 2015. Αν αλλάξει το κλίμα και τα βρουν οι δύο μεγάλοι, που είναι και οι υπεύθυνοι, γιατί το να παίζουμε πλάκα ότι κάθε φορά φταίει ο Πήλιος Γούσης ή ο Εφιάλτης και τα κομματάκια τα αθώα είναι συντεταγμένα, αλλά οι άλλοι απέναντι έχουν ατομική επιλογή… Ε, δεν θα συμμετάσχω σ» αυτό το πράγμα!».

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη