«Το μέλλον της Ελλάδας είναι στα χέρια του ελληνικού λαού»

Το δημοκρατικό μέλλον της Ελλάδας είναι τώρα στα χέρια του ελληνικού λαού, με τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 25 Ιανουαρίου 2015» αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών…

στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Τζιάννι Πιττέλα.

Ο πρόεδρος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών υπογραμμίζει ότι «καλούμε για ενότητα και υπευθυνότητα από όλες τις προοδευτικές και φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η Ελλάδα μπορεί να προχωρήσει με μια ισχυρή κυβέρνηση, ικανή για διαχείριση των οικονομικών κρίσεων με μεγαλύτερη κοινωνική δικαιοσύνη για τους πολίτες της». Σύμφωνα με τον Τζ. Πιττέλα, αυτή θα ήταν η καλύτερη απάντηση στην τρόικα και σε όλες τις ευρωσκεπτικιστικές δυνάμεις, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Είναι απολύτως σαφές, σημειώνει, ότι η «δικτατορική πορεία» που ακολούθησε η τρόικα δεν έχει και δεν θα οδηγήσει πουθενά, και πρόσθεσε πως αντιθέτως, έχει προκαλέσει περισσότερη αγανάκτηση για τους ανθρώπους που έχουν ήδη πληγεί σοβαρά από τα μέτρα λιτότητας τα τελευταία πέντε χρόνια.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη