«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει στο δημοκρατικό τόξο»

Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση η βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας ΔημοκρατίαςΤάνια Ιακωβίδου καταγγέλει τον ΣΥΡΙΖΑ για χουντικές μεθόδους, ότι … απαγορεύει στους βουλευτές του να καταθέτουν ερωτήσεις, τους απαγορεύει να εμφανίζονται σε τηλεοπτικές εκπομπές και καταλήγει συμπεραίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει στο λεγόμενο δημοκρατικό τόξο.

Μάλιστα η κα Ιακωβίδου ισχυρίζεται ότι οι ίδιοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της έχουν μεταφέρει την κατάσταση αυτή. ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Καθώς εκτός από την ιδιότητα της βουλευτού, έχω και την ιδιότητα και την ενημέρωση της δημοσιογράφου, οφείλω να προβώ σε δημόσια καταγγελία κατά του ΣΥΡΙΖΑ, διότι έχει πάρει ένα πολύ επικίνδυνο αντιδημοκρατικό μονοπάτι που δεν έχει επιστροφή.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως ένα αδίστακτο κόμμα σταλινικής νοοτροπίας, που χρησιμοποιεί στο εσωτερικό του ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ για να καταπνίξει κάθε ελεύθερη φωνή και δραστηριότητα που δεν καθορίζεται κεντρικά.

ΜΕΤΑΦΕΡΩ την γνήσια αγωνία των ίδιων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που αισθάνονται ότι από ελεύθεροι άνθρωποι μετατρέπονται σε ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ κατά παράβαση του γράμματος και του πνεύματος του Συντάγματος, το οποίο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ.

Είναι απίστευτο αλλά αληθινό: Το κόμμα τους απαγορεύει να καταθέτουν κοινοβουλευτικές ερωτήσεις και να παίρνουν νομοθετικές πρωτοβουλίες χωρίς έγκριση, αλλά και να τοποθετούνται δημόσια στη Βουλή και στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές χωρίς έγκριση.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ήδη στο παρασκήνιο η πλειοψηφία των βουλευτών απεχθάνεται τους προεδρικούς, που τους έχουν υποτάξει σε ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΕΠΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ (αυτές τις φράσεις χρησιμοποιούν).

Το κόμμα όποτε θέλει προχωρά σε «κατάσχεση» του εξοπλισμού των βουλευτών του χωρίς να τους ρωτά, προς κομματική αξιοποίηση και χρήση.

Στις τηλεοπτικές εκπομπές εμφανίζονται συγκεκριμένες τάσεις και άλλες αποκλείονται. Όσοι δεν θεωρούνται αρεστοί, μπαίνουν σε ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ όσον αφορά τις τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Οι βουλευτές βράζουν από αγανάκτηση αλλά διστάζουν ακόμα να διαφοροποιηθούν ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΗΘΙΚΑ από την τυχοδιωκτική ηγεσία του κ. Τσίπρα, ο οποίος δεν δίστασε να καταδικάσει ηθικά εκ των προτέρων όποιον βουλευτή ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δεν πρόκειται για μετριοπαθές κόμμα, όπως παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό, αλλά για ένα ακραίο – εξτρεμιστικό – πολιτικό κόμμα της μαρξίζουσας αριστεράς που επαγγέλλεται στο καταστατικό του τη διάλυση του αστικού κράτους και της ελεύθερης οικονομίας. Αυτά είναι αδύνατο να επιτευχθούν χωρίς δικτατορικές μεθόδους. Όποιος λέει το αντίθετο, ψεύδεται.

Το «πρώτο νομοσχέδιο» που εξήγγειλε ότι ετοιμάζει ο κ. Τσίπρας αφορά την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΤΩΝ ΜΜΕ για τον πλήρη έλεγχο της ενημέρωσης. Χωρίς αμφιβολία αυτό σημαίνει ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και ΦΙΜΩΤΡΟ.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ, αλλά στα άκρα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Και από τα άκρα, είναι το πιο επικίνδυνο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο αρχηγός του, ο οποίος επιδιώκει την εξουσία με κάθε τρόπο, θεμιτό και αθέμιτο, ΑΡΝΕΙΤΑΙ κάθε συνεργασία, ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΙ διαρκώς την πολιτική ζωή του τόπου και ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ σε μακροπρόθεσμη βάση τις προοπτικές της Ελληνικής οικονομίας για να μας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο GREXIT και στην απόλυτη καταστροφή, η οποία όμως εξυπηρετεί την ιδεολογία του.

Κτυπώ όχι το καμπανάκι, αλλά τη μεγάλη καμπάνα του κινδύνου για τη Δημοκρατία μας.

newsit.gr

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη