Ενωτική παρέμβαση Αβραμόπουλου για την επομένη των εκλογών

Μήνυμα ενότητας για την επομένη των εκλογών έστειλε λίγα μόλις λεπτά μετά την οριστικοποίηση της καταψήφισης της υποψηφιότητας Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος από…

τις Βρυξέλλες.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στη δήλωσή του ο κ .Αβραμόπουλος δεν κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις πρόωρες κάλπες, αλλά αναφέρεται στην επομένη των εκλογών, καλώντας σε ενότητα, κάνοντας λόγο για «ιστορική περίσταση» και κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για ενδεχόμενο διχασμό.

Διαβάστε τη δήλωση Αβραμόπουλου Σε μία κρίσιμη στιγμή για τη χώρα και το έθνος, όπου το διακύβευμα είναι η σταθερότητα του τόπου και η έξοδος της Ελλάδας από την κρίση, καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα να αποφασίσει με μοναδικό γνώμονα το δικαίωμα των Ελλήνων και κυρίως των επόμενων γενιών σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Η επόμενη ημέρα των εκλογών πρέπει να βρει την κοινωνία μας ενωμένη, για να αντιμετωπίσουμε τις κρίσιμες προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας, με πρώτες την ευημερία του λαού και του τόπου μας και την παραμονή μας με κύρος και ευθύνη στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Η περίσταση είναι ιστορική και μας θέτει προ μεγάλων ευθυνών και το μόνο που δεν θα συγχωρήσει η ιστορία είναι ο διχασμός».

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη