Απίστευτο: Δοκάρι προσγειώθηκε σε ΙΧ στο κέντρο της Αθήνας

Είναι μερικές φορές που η ζωή μιμείται την 7η τέχνη. Με περιστατικά βγαλμένα μέσα από τα πιο ευφάνταστα σενάρια. Σαν και αυτό που συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης επί της οδού Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας και…

το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει μέρος του σεναρίου της ταινίας τρόμου αμερικάνικης παραγωγής «Βλέπω τον θάνατο σου». Το σενάριο της αφορά μια παρέα εφήβων που καταφέρνουν να «ξεγελάσουν» το θάνατο με το να αποφύγουν μια σειρά από φρικτά δυστυχήματα που συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους. Ένας εξ αυτών οραματίζεται το δυστύχημα και λίγο μετά αυτό συμβαίνει με αποτέλεσμα ένας μετά τον άλλον να χάνει τη ζωή του και πάει λέγοντας. Στη περίπτωση της νεαρής οδηγού του γαλάζιου χρώματος Fiat Panda που ασυναίσθητα στάθμευσε κάτω ακριβώς από ένα κτίριο στον 4ο όροφο του οποίου πραγματοποιούνταν εργασίες ανακαίνισης δεν γνωρίζουμε αν είχε το προαίσθημα ότι κάτι κακό θα συνέβαινε τη στιγμή που τραβούσε χειρόφρενο και ετοιμαζόταν να βγει από το αυτοκίνητο της.

Το σίγουρο είναι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ότι η γυναίκα παρέμεινε στη θέση της για αρκετά λεπτά και σε κατάσταση σοκ μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που της συνέβη. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα δοκάρι δυο μέτρων έπεσε κάθετα στο δρόμο από τον 4ο όροφο ενός κτιρίου όπου βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες ανακαίνισης και κυριολεκτικά καρφώθηκε στη θέση του συνοδηγού τρυπώντας το παρμπρίζ. Η οδηγός δεν τραυματίστηκε όμως το σοκ ήταν τόσο μεγάλο που χρειάστηκε την βοήθεια των περαστικών για να συνέλθει. Όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί κάλεσε μέλος της οικογένειας της να την παραλάβει καθώς δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει το αυτοκίνητο της.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη