Η Μελέτη ξαναχτυπά – «Προτιμώ να πάω με γυναίκα, παρά με γέρο»

Θέση πήρε η Ελεονώρα Μελέτη για όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν αναφορικά με την παρουσία της σε σκηνές ταινίας πορνό, ενώ τόνισε τι προτιμά στο… σeξ αν υπήρχε το δίλημμα μια γυναίκα και ένας γέρος.

Αναλυτικά έγραψε στο blog της η Μελέτη στο must: Και ανεβάζω που λέτε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα που κάναμε με τους πρωταγωνιστές της «Sirina, για τις ανάγκες του HASHTAG.

Μα τω θεώ, δεν περίμενα ότι θα γίνει τέτοιος πανικός. Ό,τι θα αποτελέσει «είδηση σοκ» για τα ελληνικά sites και blogs…

Αν όντως ο μέσος Έλληνας σοκαρίστηκε τόοοοσο από το γεγονός ότι ανέβασα στον λογαριασμό μου, έναν άνδρα γυμνό να αφήνει στην φανατσία του άλλου, το τι μπορεί να κάνει εκείνη την ώρα σε μία γυναία, την ώρα που η επισκεψιμότητα σε πορνό sites φέρνει την ελλάδα στη 3η θέση από τις χώρες της Ευρώπης που «ψαχουλεύουν» τις τσόντες, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Προφανώς σοκάρεται και οταν κλικάρει τα αγαπημένα του πορνό βίντεο, που ξαναλέω, τον φέρνουν στην 3η θέση της λίστας με τους Ευρωπαίους ηδονοβλεψίες. Κάποιοι θεώρησαν… «άσεμνη» τη φωτό έως και «προσβλητική», κυρίως γυναίκες για να είμαι ειλικιρνής.

Οι άνδρες το διασκέδασαν πιο πολύ το όλο θέμα. Γι αυτό τους αγαπώ.

Πάτησα τα προφίλ κάποιων θηλυκών που με … «μαλώνανε» για την πρωτοβουλία μου αυτή που «προσβάλει», που «αποτελεί κακό παράδειγμα για τη νεολαία», που «δείχνει το πόσο πουτάνα είμαι» , έτσι για να κόψω φάτσες.

Ε το σοκ μάλλον ήταν δικό μου, καθώς σερφάροντας στο social media τους, τις είδα να ποζάρουν θελκτικά με τα βυζιά φόρα μπάτσα, με τα χειλάκια πάπιας και τα μάτια λάγνα, να φωτογραφίζονται στον καθρέφτη του ανσανσέρ πολλά υποσχόμενες, και αναρωτήθηκα: Ποιός δουλεύει ποιόν»;

Πόσο διαφορετική θα ήταν η αντίδραση μερικών, αν σαν λεζάντα της φωτογραφίας δεν έλεγα « με τους πρωταγωνιστές του Σειρηνάκη, για τις ανάγκες της εκπομπής» αλλά έγραφα «ουπς λάθος, μπήκα χωρίς να χτυπήσω και ενόχλησα τα παιδιά» ή « ο καλός μου φίλος Τεό κάτι ψάχνει»…

Το πορνό και ότι συνεπάγεται αυτό είναι που τελικά φέρνει σε δύσκολη θέση μερικούς.

Εγώ δεν θα βιαζόμουν ωστόσο να δηλώσω σε τρίτους ότι «δεν αντέχω το πορνό», «δεν βλέπω πορνό», «σιχαίνομαι το πορνό», «είναι ανώμαλοι όσοι βλέπουν το πορνό», κλπ κλπ κλπ…

Όπου ακούς τέτοια απόλυτη και κάθετη άρνηση, πίσω υπάρχει και μία αντίστοιχη απόλυτη και κάθετη απώθηση.Κοινώς : αποθημένο.

Δεν λέω ότι περνάω τη μέρα μου «κλικάροντας» τσοντουλες κάθε λίγο και λιγάκι αλλά ρε φίλε, έχω δει και ταινίες ανηλίκων σε ξενοδοχεία, έχω χαζέψει filmnet 3, έχω νοικιάσει με τις φίλες μου θρυλική τσοντοβινεοκασέτα, έχω δει βιντεάκια στο ίντερνετ , εχώ ανταλλάξει αντίστοιχα post με τον σύντροφο μου, γιατί είναι άκρως φυσιολογικό.

Και να φανταστείς, ακόμα και τώρα , στα 36 μου , όλο ανακαλύπτω και νέα πράγματα που δεν ήξερα για το σeξ.

Το λες και επιμορφωτικό, σωστά;

Αναρωτιέμαι όσοι δηλώνουν ότι το πορνό τους προκαλεί αηδία ή τους σοκάρει, με τον σύντροφο τους, τι κάνουν;

Προφανώς αυτής της κατηγορίας ανθρώπων, είναι που οι σύντροφοι «κρυφοφτιάχονται» με το πορνό.

Πόσο να φτιαχτείς με κάποιον που την εποχή του γυμνού, του προκλητικου και το φιλήδονου να κυριαρχεί σε αφίσσες, εκπομπές, σόσιαλ προφίλ , ταράααζονται όταν βλέπουν γυμνούς ανθρώπους να ανταλλάσσουν ενέργεια κάνοντας σeξ.

Άραγε οι ίδιοι , όταν βλέπουν μία ταινία στο σινεμά που σίγουρα θα έχει ερωτικές σκηνές, όταν θα δουν τους πρωταγωνιστές να αρχίσουν τις ερωτοτροποίες , θα κοκκινίζουν από ντροπή, αμηχανία και ενοχή, αλλά θα νιώθουν ταυτόχρονα και α υτές τις γνωστές πεταλούδες κάτω στα χαμηλά της κοιλιάς, που αγνοούν ότι ονομάζονται …κ…κοιλοπεταλούδες , ας πούμε.

Από την άλλη όμως, δηλώνουν φαν του Παπακαλιάτη! καλέ μου Χριστόφερε, εσύ άραγε έχεις χαρακτηριστεί ως «πόρνος» με τις φανταστικές σκηνές έρωτα και σeξ που μας χαρίζεις ή μόνο εγώ είμαι η εξόλης και προώλης που, τι έκανα, λίγο μάτι πήρα σκηνοθετώντας μία 20άλεπτη σκηνή.)

Υπήρξαν βέβαια και εκείνοι που ήταν πιο ειλικρινείς με τον εαυτό τους και τους άλλους, πιο έξυπνοι και σαφώς πιο καλλιεργημένοι.

Εκείνοι που γνωρίζουν πως το πορνό έχει ιστορία και δεν θα έπρεπε να το κρίνουμε με το πως το αντιμετωπίζει η κοινωνία σήμερα, αλλά να αναζητήσουμε πως και γιατί κατέληξε να το κοιτά ο σύγχρονος άνθρωπος μέσα από αυτό το πρίσμα.

Εκείνοι που δέχονται την σeξουαλικότητα τους χωρίς ενοχές και ταμπού.

Εκείνοι που πιάσαν το νόημα που κρύβεται γύρω από το βιωματικό ρεπορτάζ που κάναμε.

Η αλήθεια είναι πως όταν αποφασίσαμε να κάνουμε # το πορνό, σαν βιωματικό θα έπρεπε να κάνω μία ταινία, πρωταγωνιστώντας.

Αλλά έχω ξανακάνει σeξ. Δεν θα είχε νόημα.

Έχω ξαναδει και πορνό.

Έχω ξαναδεί πορνό και live, με έναν τον σύντροφο μου, σε live sex theater, οπότε ούτε σκέτο μάτι θα είχε νόημα να πάρω.

Πορνό όμως, δεν είχα ξανασκηνοθετήσει.

Παρεπιμπτόντως, το χω! Το παραδέχτηκε και η Νατάσσα Ιωάννου, σκηνοθέτιδα της εκπομπής, που προσάπηθησε να … «ντύσει» κυριολεκτικά το θέμα…

Ας σοκαριστεί όποιος θέλει.

Ηθικολογίες δεν έκανα ποτέ, ούτε απόλυτες δηλώσεις, γιατί η αλήθεια δεν είνα ποτέ αντικειμενική.

Δεν με ενοχλεί αν ο διπλανός μου είναι πορνοσταρ, εφόσον η επιλογή του αυτή τον κάνει ευτυχισμένο. Μπορεί να επέλεγα να μην κάνω αυτή τη δουλειά, αλλά σίγουρα δεν τους βλέπω μειονεκτικά και σνομπίστικα.

Δεν πίνω , δεν καπνίζω, αλλά έχω δοκιμάσει μπάφο και έχω μεθύσει από ποτό.

Έχω δοκιμάσει πως είναι τα πράγματα στη Συγγρού, αλλά δεν θα πω «πουτάνα» ούτε για αστείο σε πλαίσιο κουτσομπολιού κάποια κοπέλα.

Έχω πάει σε στριπτιτζάδικο, και έχω χορέψει και pole dancing, αλλά σέβομαι αυτά τα κορίτσια ως εργαζόμενα στον χώρο εργασίας τους και δεν τις αποκαλώ «στριπτιτζούδες.»

Βλέπω πορνό, και εμπνεύομαι ανανεώνοντας την ερωτική μου φαντασίωση και φαντασία, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου one night stand, και ας γελάνε μερικοί.

Είμαι straight, μου αρέσουν ερωτικά οι άντρες, αλλά αν έπρεπε να πάω με έναν γέρο που η μυρωδιά στα χνώτα του μαρτυρά την ηλικία του , ίσως προτιμούσα αν είχα την επιλογή, να πάω με μία όμορφη γυναίκα.

Έχω μεγαλώσει σε μία παραδοσιακή οικογένεια, αλλά αν αποφασίσω θα υιοθετήσω ένα παιδάκι, ή θα φέρω στον κόσμο μόνη μου, το δικό μου παιδί.

Είμαι κατά του γάμου, αλλά αν βρω τον άνθρωπο μου και μου ζητήσει να τον παντρευτώ γνωρίζοντας ότι το θέλει πολύ, θα ντυθώ νύφη για πάρτη του.

Σοκαρίστηκατε αρκετά από όσα είπα; Εμένα πιο πολύ πάντως με σοκάρουν άλλα γεγονότα. Όπως για παράδειγμα , το ότι θέματα όπως η “ευθανασία”, η “ελευθερία”, και άλλες τέτοιες ουσιαστικές έννοιες περάσαν στα ψιλά από sites και blogs την ώρα που ο τίτλος “ Η Μελέτη κάνει πορνό” ρέει ….

Αυτό από μόνο του μας γυρίζει στο σημείο μηδέν, περί του οποίου η συζήτηση:

Ο Έλληνας τη θέλει την τσoντα του! Κάντε κλικ για να δείτε τι θα ακολουθήσει την Πέμπτη 11 Δεκέμβρη στο #HASHTAG»

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη