Αθανασίου: «Σε τρεις μήνες θα είναι έτοιμο το βραχιολάκι»

Σε ένα τρίμηνο θα είναι έτοιμο το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης κρατουμένων, το γνωστό βραχιολάκι, σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega» ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Ο κ. Αθανασίου…

σημείωσε ότι υπήρχε νομικό κενό και πως η υπόθεση Ρωμανού ήταν η ευκαιρία για να αναδειχθεί. «Οι σπουδές ήταν το ζητούμενο και όχι συγκεκριμένα ο Ρωμανός» είπε.

Ο ίδιος δεν παραδέχθηκε καθυστερήσεις στους κυβερνητικούς χειρισμούς και τόνισε πως η τελική λύση ελάχιστα διέφερε από την αρχική του πρόταση. «Ό,τι έλεγα εξ αρχής αυτό έγινε: φοίτηση εξ αποστάσεως και βεβαίως μόλις τεθεί σε ισχύ το βραχιολάκι θα εφαρμοστεί. Αυτό έγινε στο τέλος» ανέφερε.

Υπογράμμισε, δε, πως ο ίδιος υποστήριξε τη λύση με το βραχιολάκι, αμέσως μόλις λύθηκαν τα τεχνικά ζητήματα: «Οι εταιρίες που είχαν αποκλειστεί είχαν προσφύγει με ενστάσεις τους στη Δικαιοσύνη. Όταν άνοιξε ο δρόμος και λύθηκε το ζήτημα του χρονικού ορίζοντα που θα παραδώσει η ανάδοχος τον τεχνικό εξοπλισμό, είπα ότι μπορεί να προχωρήσει η πρόβλεψη στην τροπολογία».

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη