ΖΩΔΙΑ 2015

οι προβλέψεις του 2015 για όλα τα ζώδια

Αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις σας και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας το 2015 στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία. Διαβάστε τις αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια το 2015, σχετικά με θέματα που αφορούν χρήματα, οικονομικά και επαγγελματικά θέματα...: Ετήσιες Προβλέψεις - Κριός 2015

Κριός 21/3-20/4 Αγαπητέ Κριέ, το 2015 έρχεται για εσένα πιο θετικό και προσοδοφόρο, σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή. Έχει σκοπό να σε βοηθήσει και να σε αποκαταστήσει, μετά από όλα όσα έχεις περάσει. Αυτή την χρονιά βάζεις μια καλύτερη τάξη στη ζωή σου και στους βασικούς τομείς της. Αναθεωρείς τις σχέσεις σου με τον κόσμο, αλλάζεις την τακτική της διαχείρισης των χρημάτων σου, απελευθερώνεσαι από συνήθειες αρκετά βλαβερές και δίνεις μια καλύτερη κατεύθυνση στην ζωή σου την ίδια.

Ήδη ο Δίας κινείται στον Λέοντα απο τον Ιούλιο 2014 και η πορεία του θα διαρκέσει μέχρι τον Αύγουστο 2015 συνεχίζοντας να σου προσφέρει την εύνοια του. Σ' αυτό το χρονικό διάστημα, μπορείς να κόψεις άφοβα τις γέφυρες του παρελθόντος και να αναζητήσεις ένα νέο τρόπο, για να κτίσεις το μέλλον σου. Τη χρονιά αυτή χρειάζεσαι σωστό σχεδιασμό, επιμονή, υπομονή και προνοητικότητα.

Στα συναισθηματικά θα παραμείνεις ευάλωτος και θα πρέπει να αποφεύγεις σε ώρα κρίσης, την δραπέτευση σε πλασματικές πραγματικότητες. Το 2015, καλείσαι να αντιμετωπίζεις την αλήθεια κατάματα όσο σκληρή και αν είναι. Άλλωστε αυτό σε δίδαξε και το 2014. Στα αισθηματικά ζητήματα, θα έχεις αρκετή εύνοια και τύχη. Μειώνονται τα άγχη και οι ανασφάλειές σου όσον αφορά στο γάμο ή την συντροφικότητα. Οι αλλαγές σε αυτό τον τομέα θα είναι σημαντικές! Επαγγελματικά, θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι, αλλά απέφυγε να επηρεάζεσαι από τις φήμες ή το γενικότερο φόβο που κυριαρχεί. Είσαι από τη φύση σου ενεργητικός, έτσι δεν μένεις ποτέ σε αδράνεια κι έχεις πολλά πράγματα να κάνεις. Δέξου την πραγματικότητα και απόφυγε αντιθέσεις με συνεργάτες, εργοδότες ή πελάτες, ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του χρόνου, που ο Ουρανός θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου.

Με τον Δία το ίδιο διάστημα να κινείται στην Παρθένο, οι αναταράξεις δεν θα λείψουν στα οικονομικά σου, όμως σταδιακά βοηθιέσαι όλο και περισσότερο. Κινήσου με την σκέψη ότι τα έσοδά σου παραμένουν προς το παρόν ευμετάβλητα. Επομένως πρέπει να είναι υπολογισμένα. Η συμπεριφορά φιλικών προσώπων θα είναι αισθητά βελτιωμένη, ενώ η πιο ειλικρινής επικοινωνία μαζί τους (αν αποφασίσεις να ακολουθήσεις αυτόν το δρόμο) θα σταθεροποιήσει εύθραυστες καταστάσεις.

Το καλοκαίρι, με τον Κρόνο να επιστρέφει ανάδρομος στον Σκορπιό, θα έχεις αρκετές αποδείξεις για τις αλλαγές που έρχονται στη ζωή σου και είναι στο χέρι σου να διαλέξεις σωστά, ανθρώπους και καταστάσεις, που δεν θα διαψεύσουν τον ρομαντισμό και την ευαισθησία σου. Τέλος, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσεις στο πώς από εδώ και πέρα θα διαχειριστείς το χρόνο, τα συναισθήματά σου και το εισόδημά σου. Το 2015 αποτελεί την αρχή μιας εποχής, στην διάρκεια της οποίας θα επεκτείνεις τις δραστηριότητες και θα βρεις ένα καλύτερο τρόπο επιβίωσης, ακόμα και σε δύσκολες μέρες. Αισθηματικές προβλέψεις

Για εσένα που είσαι Κριός, ανανέωση, βελτίωση και σταθεροποίηση είναι το σύνθημα της νέας χρονιάς, καθώς τόσο ο Δίας στον Λέοντα, αλλά και ο Ουρανός στον Κριό, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του 1ου εξαμήνου του έτους, σκοπεύουν να στηρίξουν τον τομέα των ερωτικών σου.

Τώρα προτεραιότητα σου θα είναι να φέρεις τη σχέση σου σε ένα άλλο επίπεδο, πιο λογικό, ήσυχο και σταθερό, που θα ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες σου. Στις αναδρομές σου στο παρελθόν μάλιστα, ίσως να τρομάξεις λίγο με το πόσο τολμηρός, μη πρακτικός ή και απερίσκεπτος υπήρξες. Πιθανόν να υπερεκτίμησες τις δυνατότητες και τις αντοχές σου, τόσο στον έρωτα όσο και στον τρόπο που αντιμετώπιζες το γάμο ή την οικογένειά σου. Τώρα θα γίνεις πιο κομφορμιστής, αλλά… για το καλό σου!

Αν παραμένεις ακόμη αδέσμευτος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες να βρεις το άλλο σου μισό από τα μέσα της άνοιξης μέχρι το τέλος καλοκαιριού. Ακόμη όμως και εσύ θα αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και θα αναθεωρήσεις πολλά από τα δεδομένα σου. Επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Κριέ, το πλανητικό σύστημα στις αρχές του 2015 δημιουργεί εντάσεις και προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα.

Ωστόσο, από τα μέσα Φεβρουαρίου και μετά, με τον Ερμή να έχει επιστρέψει από την ανάδρομη πορεία του, θα βοηθηθείς να πραγματοποιήσεις όνειρα και στόχους, τόσο στον οικονομικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προσπάθησε όμως να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην περιαυτολογείς και αυτοπροβάλλεσαι, γιατί όλο αυτό θα σου γυρίσεις μπούμερανγκ!

Το καλοκαίρι ίσως βγουν στην επιφάνεια αλήθειες, που μέχρι τώρα δεν γνώριζες για κάποιους ανθρώπους και θα απογοητευτείς, γιατί θα νιώσεις ότι έχεις εξαπατηθεί!

Παρ’ όλα αυτά, το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα μπορέσεις να ισορροπήσεις αρκετά με κοινωνικές επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις, με πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μελλοντική σου εξέλιξη, τόσο στον οικονομικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα μελλοντικά. Κάνε λιγάκι υπομονή, διότι θα είσαι ήδη πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων σου.

Τους τελευταίους μήνες του χρόνου όλα φαίνονται ότι θα πηγαίνουν πολύ καλύτερα και επιτέλους η τύχη σου θα σε αποζημιώσει για τις δύσκολες μέρες που έχεις περάσει. Ήρθε επιτέλους η στιγμή να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Ετήσιες Προβλέψεις - Ταύρος 2015 Ταύρος 21/4-20/5 Το 2015, αγαπητέ Ταύρε, είναι πολύ σημαντική και τυχερή χρονιά για το ζώδιό σου. Ο Δίας στον Λέοντα για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου και η επιστροφή του ανάδρομου Κρόνου στον Σκορπιό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ανοίγουν τους ορίζοντες του μυαλού σου και σε βοηθούν να δώσεις οριστικές λύσεις στα όσα προβλήματα επιμένουν. Οι συγκυρίες θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο για την αξιοποίηση των ιδεών σου και για την ανακάλυψη καινούργιων φίλων και συντρόφων. Είναι η χρονιά που θα οραματιστείς ένα καινούργιο μέλλον και θα μπορέσεις να αντικαταστήσεις οτιδήποτε έχει καταρρεύσει τα τελευταία χρόνια. Αξιοποίησε τις δυνατότητές σου, εκμεταλλευμένος τα εξωτερικά γεγονότα και ευκαιρίες. Γίνε πιο ρεαλιστής στην διαδικασία που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Να είσαι πιο συνεργάσιμος με τους άλλους, ακόμα και τις στιγμές που δεν σε καταλαβαίνουν. Ο ελιγμός θα παίξει σημαντικό ρόλο στην όποια εξασφάλιση επιδιώξεις. Από το φθινόπωρο και μετά ενισχύεται η τύχη, τόσο στην συναισθηματική όσο και στην υλική ασφάλεια. Η εξέλιξη της συναισθηματικής σου ζωής θέλει υπεύθυνη αντιμετώπιση από εσένα τον ίδιο, ανανέωσε την εμφάνιση σου και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά, θα χρειαστεί να φανείς πιο επίμονος ή εργατικός. Η επιμόρφωση θα σου κάνει καλό, όπως και η αντικατάσταση ενός αντικειμένου εργασίας με ένα καινούργιο. Οι ανάγκες σου θα μπορέσουν να καλυφτούν οικονομικά. Ακόμα και σε μια δύσκολη εποχή, μπορεί να είσαι από τους τυχερούς, που θα αυξήσουν το εισόδημά τους. Ωστόσο, ο σκοπός είναι να διατηρήσεις συνετή την διαχείρισή του. Στο μεταξύ, η ανάγκη για νεωτερισμούς στο περιβάλλον που ζεις, θα σε ωθήσει σε αλλαγές, τόσο διακοσμητικές όσο και ψυχολογικές. Αυτές όμως θα αυξήσουν τα έξοδα και μπορεί να σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου, αν δεν προσέξεις. Τα ταξίδια δεν θα σου λείψουν, όπως και οι αντικαταστάσεις συνεργατών ή φίλων με άλλους που θα εχουν περισσότερο ενδιαφέρον. Το μήνυμα του 2015 είναι να στοχεύσεις κάπου ψηλά και αυτό τον στόχο να τον διατηρήσεις και τα επόμενα χρόνια. Χαρακτηριστικές θα είναι οι ψυχολογικές αλλαγές που θα επιτελεστούν στην διάρκεια αυτής της χρονιάς. Είναι αλήθεια ότι οι γέφυρες με το παρελθόν κόβονται και ότι είναι θέμα ζωής να πάψεις να κουράζεις τον εαυτό σου με συμβιβασμούς. Ακόμα και το γενικότερο δύσκολο κλίμα δεν μπορεί να εμποδίσει την επαγγελματική πρόοδο, ωστόσο κάποιες αλλαγές στη ζωή σου, που θα επιτελεστούν φέτος, θα απαιτήσουν θυσίες, οι οποίες στην αρχή θα σου φανούν σκληρές, αλλά τελικά θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι εύκολο να γίνουν. Τέλος μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν είναι εφικτό να τα πραγματοποιήσεις και μην ρισκάρεις σε αγορές, που δεν μπορείς να αποπληρώσεις. Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Ταύρος, στο ξεκίνημα του χρόνου τα άστρα θα προκαλέσουν καθυστερήσεις και απρόβλεπτη αναστάτωση στα αισθηματικά σου ζητήματα.

Αν είσαι δεσμευμένος θα ταλαντευτείς αρκετό καιρό με αμφιβολίες και ερωτήματα για τη σχέση σου. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το καλοκαίρι, μιας και θα συμβούν ξαφνικές καταστάσεις που θα σε προβληματίσουν και θα σε πιέζουν, για να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς σου προσφέρει η σχέση και τι θέλεις.

Αν η υπάρχουσα σχέση σου σε προβληματίζει, ίσως το πρώτο εξάμηνο του 2015, να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις αν θα παραμείνεις στην ήδη υπάρχουσα κατάσταση ή θα προχωρήσεις μόνος σου από εδώ και πέρα. Μερικές φορές θα είσαι πιο ευάλωτος και πιο ευαίσθητος απέναντι στα διάφορα γεγονότα που θα ταράζουν την αισθηματική σου ζωή, αλλά γρήγορα θα επανέρχεσαι, δίνοντας λύση ή ακόμη και οριστικό τέλος σε καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου αποφύγετε τις υπερβολές στον έρωτα και μάθετε να είστε αυστηροί στις επιλογές συντρόφων, ειδικά από το καλοκαίρι και μετά. Το φθινόπωρο έχετε πολλές πιθανότητες να ξεκινήσετε μία σχέση, έτσι όπως την έχετε ονειρευτεί. Επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Ταύρε, το ξεκίνημα του 2015 ενδέχεται να προκαλέσει κλίμα ασυνεννοησίας και δυσκολίες στον περίγυρο και συνεργάτες. Κάνε λίγη υπομονή μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, που ο Ερμής θα σταματήσει να κινείται ανάδρομα, και μην αφήνεις συνεργάτες και συναδέλφους να χαλάσουν το κέφι και τη διάθεσή σου.Από τις 15 Φεβρουαρίου και μετά, δρομολόγησε με σοβαρότητα και ήπιους τόνους, νέους στόχους και αλλαγές στην εργασία σου, που θα σου αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη από την άνοιξη και μετά. Το διάστημα του καλοκαιριού θα καταφέρεις να ανακαλύψεις το παρασκήνιο που επικρατεί στη δουλειά σου και θα προστατευτείς καλύτερα απέναντι στους ανταγωνιστές σου.

Το φθινόπωρο διατήρησε την ψυχραιμία σου και προχώρα ακάθεκτος στους στόχους σου, αφού αν οχυρωθείς σωστά, κανείς δεν μπορεί να σε βλάψει.

Όσον αφορά στα οικονομικά σου, καλύτερα θα είναι να αποφύγεις δανεισμό, γιατί δε θα μπορέσεις αργότερα να ανταπεξέλθεις σε καινούργια χρέη που θα δημιουργήσεις. Προσπάθησε να χειριστείς τα χρήματά σου με σύνεση και να τακτοποιήσεις παλιές σου οφειλές, για να μπορέσεις να κινηθείς πιο άνετα στο μέλλον.

Γενικά, το 2015 φαίνεται πως θα είναι λίγο δύσκολο για εσένα, όσον αφορά σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου, όμως αν καταφέρεις να είσαι προσεκτικός, δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Ετήσιες Προβλέψεις - Δίδυμοι 2015 Δίδυμοι 21/5-21/6 Αγαπητέ Δίδυμε, το 2015 σε βοηθά να επαναπροσδιορίσεις την καριέρα και ό,τι αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα. Ωστόσο, θα χρειαστεί να κάνεις μεγάλη κατάχρηση, τόσο της υπομονής όσο και της αντοχής που διαθέτεις. Οι αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι κουραστικές στην επίτευξη τους, αλλά θετικές τελικά. Κάποια γεγονότα θα επηρεάσουν τις εξελίξεις της προσωπικής και κοινωνικής σου ζωής. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα αυξηθούν, μαζί με αυτές όμως και οι αποδόσεις σου. Έλεγξε τα φιλόδοξα σχέδιά σου, παράμεινε πρακτικός στους υπολογισμούς σου και στηρίξου περισσότερο στην μακροπρόθεσμη πρόοδο και όχι στα άμεσα κέρδη. Το πρώτο εξάμηνο του έτους, γίνε πιο ελαστικός στη κρίση σου και δείξε μεγαλύτερη κατανόηση στην ανθρώπινη δυστυχία, αλλά και στην ανοησία. Τα αισθηματικά σου θα σε απασχολήσουν και είσαι εσύ που ίσως δυσκολέψεις την κατάσταση, από αντίδραση και μόνο. Ωστόσο, έστω και καθυστερημένα, η αποκατάσταση θα έρθει. Το διάστημα που ο Κρόνος θα επιστρέψει ανάδρομος στον Σκορπιό (από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο) να είσαι πιο μεθοδικός στις υποχρεώσεις που θα αναλάβεις. Μην φορτώνεσαι με υποχρεώσεις περισσότερες από αυτές που μπορείς, μην παρασύρεσαι από τις φήμες που κυριαρχούν και μην αφήνεις την αβεβαιότητα να εμποδίσει την πορεία σου σε ένα νέο δρόμο που θα κληθείς ν' ακολουθήσεις. Οικονομικά, θα έχεις αρκετές εξυπηρετήσεις και ευκαιρίες ανεφοδιασμού. Ακόμα και σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή, το 2015 σε βοηθά να κάνεις μια σημαντική επένδυση ή να αυξήσεις τα έσοδα σου. Από το φθινόπωρο και μετά, η περίοδος είναι κατάλληλη να φτιάξεις ένα καινούργιο σπίτι ή ένα πιο άνετο χώρο, μέσα στον οποίο να διαβιώσεις τα επόμενα χρόνια. Αυτή η διαδικασία δεν έχει τόσο κόστος, όσο κόπο! Το ίδιο διάστημα, μπορεί μεν οι μετακινήσεις σου να είναι περιορισμένες, αλλά η κοινωνική σου ζωή θα αναπτυχθεί. Το μήνυμα του 2015 είναι να μπεις μέσα σε μια πορεία γενικής ανακατάταξης και να εκτιμήσεις καλύτερα τις δυνατότητες που διαθέτεις. Κυριότεροι τομείς που θα πρέπει να φροντίσεις, είναι τα επαγγελματικά, η σχέση με τον εαυτό σου και η κάλυψη των οικονομικών σου αναγκών. Στις σχέσεις σου με το περιβάλλον θα χρειαστεί περισσότερη υπομονή και κατανόηση των ανθρώπων που το απαρτίζουν. Προβλήματα υγείας δεν πρέπει να αγνοηθούν, ενώ οποιαδήποτε καινούργια δραστηριότητα πρέπει να την ξεκινήσεις εφόσον έχεις καλά εφοδιαστεί. Μην παραμελείς την ανάπαυση, την ψυχαγωγία, καταπολέμησε το άγχος και γίνε περισσότερο κοινωνικός. Αισθηματικές προβλέψεις

Για σένα που είσαι Δίδυμος, η παρουσία του Δία στον Λέοντα μέχρι τα μέσα Αυγούστου κάνει το κλίμα ιδιαίτερα αισθησιακό και ερωτικό. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά ανεβασμένη και το κλίμα πολύ ευχάριστο. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα χαλαρώσετε και όσοι από εσάς είχατε απομακρυνθεί από το σύντροφό σας θα έχετε την ευκαιρία ν' απολαύσετε ευχάριστες στιγμές μαζί του. Το καλοκαίρι θα επιφορτίσει λιγάκι την ατμόσφαιρα και θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με το ταίρι σας.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε φέτος ένα πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Αν και η αισθηματική σας ζωή τα περασμένα χρόνια πέρασε θύελλες, θα πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας χωρίς αναστολές απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές, που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Έχετε ανάγκη από έρωτα και συντροφικότητα και φέτος θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να καλύψετε εξίσου και τα δύο! Επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Δίδυμε, στο ξεκίνημα του 2015, αν και θα έχεις μεγάλη εσωτερική αναταραχή, πολλές θα είναι οι στιγμές που θα θελήσεις να κάνεις αλλαγές και καινούργιες συμφωνίες στη δουλειά σου, ανάλογα με τον χαρακτήρα, τις ικανότητες και την φαντασία σου. Ωστόσο, σε οικονομικά ζητήματα –τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο– θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός.

Τοποθετήσεις χρημάτων ή πωλήσεις, καλό είναι να πραγματοποιηθούν με προσοχή από το καλοκαίρι και μετά. Το τελευταίο διάστημα, με τον Κρόνο να επιστρέφει σε ανάδρομη κίνηση στον Σκορπιό και να παραμένει εκεί μέχρι τα μέσα φθινοπώρου, ενδεχομένως να επιφέρει αναστάτωση στην οικογένεια ή στο στενό σου περιβάλλον, λόγω κάποιων περίσσιων δαπανών και εξόδων, επιβαρύνοντας το κλίμα με εντάσεις και διαπληκτισμούς.

Από το φθινόπωρο και μετά, τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά, με έντονη κοινωνικότητα και επαφές, που θα προωθήσουν τον επαγγελματικό σου τομέα. Η καριέρα σου τώρα θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σου αποδίδει σταδιακά μεγαλύτερα οφέλη. Γι’ αυτό μην σταματάς να έχεις τεταμένη την προσοχή σου, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να περάσουν οι ευκαιρίες από δίπλα σου, χωρίς να τις αναγνωρίσεις. Είναι κρίμα να τις αφήσεις να φύγουν ανεκμετάλλευτες! Ετήσιες Προβλέψεις - Καρκίνος 2015 Καρκίνος 22/6-22/7 Αγαπητέ Καρκίνε, ήρθε η εποχή της ανακούφισης από τις ταλαιπωρίες που βίωσες στον επαγγελματικό τομέα και της ανανέωσης των αντιλήψεών σου για την ζωή, τους ανθρώπους, την εποχή, αλλά και τον εαυτό σου, κατά το προηγούμενο χρόνο. Τώρα, θα απελευθερώσεις τη διανοητική, τη συναισθηματική και τη σωματική σου ενεργητικότητα, αξιοποιώντας τις πλέον πιο ουσιαστικά. Γενικά, το 2015 σε βοηθά να υλοποιήσεις σχέδια και ιδέες, αλλά και να αναπτύξεις καινούργιες συνεργασίες. Αρκεί να εργαστείς με συνέπεια, για να πετύχεις. Θα ανακαλύψεις νέα αποθέματα δύναμης, θα τα χρησιμοποιήσεις δεόντως και μέσα από μια καινούργια τακτική δράσης και συμπεριφοράς, θα υποσκελίσεις όλα τα εναπομείναντα εμπόδια. Θα αυξήσεις το γόητρό σου, μαζί και την υποστήριξη και τον σεβασμό των συνεργατών σου. Στα αισθηματικά σου, με τον Ποσειδώνα να σε ευνοεί από τους Ιχθείς, η δύναμη της γοητείας σου θα ενισχυθεί, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο να ανακαλύψεις ένα μεγάλο έρωτα ή μια αγάπη, που θα ταιριάζει περισσότερο στο χαρακτήρα σου, ιδιαίτερα το διάστημα που ο Δία θα μετακινηθεί στο ζώδιο της Παρθένου, από τον Αύγουστο και μετά. Οι ευθύνες και οι αγώνες δεν θα λείψουν, αλλά παρά τις δυσκολίες, η χρονιά αυτή σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις καινούργια όνειρα. Συνειδητοποίησε ότι είναι μια περίοδος κατάλληλη για δημιουργική έκφραση, συναισθηματικές επενδύσεις και για πρωτοβουλίες, οι οποίες θα βελτιώσουν ή θα ανανεώσουν τις συνθήκες της ζωής σου. Ξεκίνα λοιπόν την πορεία σου με επίγνωση της πραγματικότητας και προνοητικότητα για το μέλλον. Το 2015, θα δώσεις «εξετάσεις» πάνω στις εμπειρίες που απέκτησες τα τελευταία χρόνια. Αν έχεις αποκτήσει τις σωστές βάσεις, μην φοβηθείς! Αν έχουν γίνει λάθη, φρόντισε τώρα να τα διορθώσεις Η κοινωνική σου ζωή θα παρουσιάσει καινούργιο ενδιαφέρον, ενώ θα κάνεις σημαντικά άλματα στο επίπεδο του ανταγωνισμού ή της κατάκτησης μιας θέσης, που θέλεις να επιτύχεις εδώ και χρόνια.

Στα οικονομικά δεν θα είσαι πάντα τυχερός και κατά περιόδους εξωτερικά γεγονότα θα σου δημιουργούν πιέσεις, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, που ο ανάδρομος Κρόνος θα επιστρέψει στον Σκορπιό. Ταχτοποίησε προβλήματα με περιουσιακά και φρόντισε να έχεις εναλλακτικές λύσεις. Μέσα σε όλα, θα θελήσεις να αλλάξεις τόπο διαμονής ή να ανακαινίσεις το σπίτι σου. Το 2015 σε βοηθά να τολμήσεις ό,τι τον προηγούμενο χρόνο δίσταζες να ζήσεις: ένα μεγάλο έρωτα ή να βρεις ένα καινούργιο νόημα ζωής! Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Καρκίνος, το πρώτο εξάμηνο του χρόνου δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα στα αισθηματικά σου. Απόφυγε εντάσεις και κράτησε χαμηλούς τόνους.Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, δεν πρέπει να αφήνεις τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν στη σχέση σου και να σε επηρεάζουν αρνητικά, γιατί θα προκαλέσεις σοβαρά προβλήματα με την ακραία συμπεριφορά που θα βγάλεις. Τις δύσκολες στιγμές, συζήτησε με το ταίρι σου όλα όσα σου λένε και μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους. Λύσε τα μεταξύ σας προβλήματα και μην δίνεις δικαιώματα να σε συζητούν. Το δεύτερο μισό του χρόνου θα είναι άκρως καλύτερο από το πρώτο, όσον αφορά κοινούς στόχους, αλλά και το κλίμα που θα επικρατήσει μεταξύ σας. Φαίνεται πως τότε τα συναισθήματα θα έχουν καταλαγιάσει και από τις δύο πλευρές και θα μπορέσεις να ζήσεις την κοινή σας ζωή απαλλαγμένος από φοβίες και ανασφάλειες.

Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Καρκίνων, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός με τις επιλογές που θα κάνεις αυτόν το χρόνο και να μην επενδύσεις από την πρώτη στιγμή στις καινούργιες γνωριμίες. Μέχρι τα μέσα καλοκαιριού σε περιμένει ένα έντονο διάστημα, που θα βιώσεις πάθη και συγκινήσεις σε μπερδεμένες καταστάσεις, που δεν θα έχουν διάρκεια. Από εκεί και μετά, τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα είσαι πλέον σίγουρος γι’ αυτό που ζητάς, ώστε να το κυνηγήσεις αποτελεσματικότερα. Επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Καρκίνε, το 2015, κατά το μεγαλύτερο μέρος του, σε επαγγελματικό επίπεδο θα συμβούν κάποια απρόοπτα γεγονότα, που θα ταράξουν λίγο τις ισορροπίες στις επαγγελματικές σου σχέσεις, εξαιτίας της θέσης του Κρόνου στον Τοξότη που σε περιορίζει αισθητά.

Αυτή τη χρονιά, απόφυγε προστριβές και διαπληκτισμούς, για να μην έχεις αρνητικές εξελίξεις και μείνεις χωρίς δουλειά! Να προσέχεις να μην αμελείς τις υποχρεώσεις σου και να τελειώνεις με τυχόν εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις καλύτερα με τις ευθύνες που έχεις επωμιστεί. Θα αγχωθείς και θα πιεστείς για να τα τελειώσεις όλα, γι' αυτό θα πρέπει να αποφύγεις σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη, τα οποία αργότερα δεν θα μπορείς να διορθώσεις.

Από τις 11 Αυγούστου και μετά, που ο Δίας θα περάσει στην Παρθένο και θα σε ευνοήσει, φρόντισε να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να μπορέσεις να επεκταθείς στη δουλειά σου και να βελτιώσεις τις συνθήκες, που επικρατούν στο χώρο σου. Η τύχη επιτέλους σου χαμογελά, όμως θα πρέπει να αντιληφθείς τις ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτείς. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις όλα όσα θέλεις.

Ειδικά, προς το τέλος του χρόνου, κάποιο από τα σχέδιά σου θα πάρει σάρκα και οστά και η ψυχολογία σου θα ανέβει κατακόρυφα, όπως άλλωστε και η όρεξη σου για δουλειά! Ετήσιες Προβλέψεις - Λέων 2015 Λέων 23/7-23/8 Το 2015, αγαπητέ Λέοντα, σου δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις καλύτερα τα ταλέντα σου και να κάνεις μια μεγάλη ενδοσκόπηση. Αναμόρφωσε την καθημερινότητά σου, ανανέωσε τον τρόπο της ζωής σου, άλλαξε ακόμα και αντικείμενο εργασίας, αν χρειαστεί. Με σημαντικό βοηθό τον Δία στο ζώδιό σου μέχρι τις 11 Αυγούστου, στηρίξου λιγότερο στους άλλους. Σε οποιαδήποτε νέα διαδρομή ξεκινήσεις, μην περιμένεις τη βοήθεια ή τη συμβολή τρίτων. Έχεις όλη την ικανότητα να την εκτελέσεις μόνο σου. Μην θυσιάζεις την ηρεμία σου όταν την χρειάζεσαι, αναθεώρησε μερικές από τις σχέσεις του παρελθόντος και άλλαξε λίγο την νοοτροπία σου, πάνω στις καθημερινές σου συνήθειες. Φέτος βάζεις βάσεις για τα επόμενα χρόνια, γι’ αυτό μην βιάζεσαι να δεις αποτελέσματα! Κυρίως, φρόντισε να εγκαταλείψεις οτιδήποτε αποδείχτηκε άχρηστο, περίπλοκο και κουραστικό μέχρι τώρα. Παράμεινε στις σχέσεις σου εκείνες, όπου οι ανάγκες των άλλων εξισορροπούνται με τις δικές σου. Η χρονιά αυτή, να ξέρεις ότι είναι μεταβατική στη ζωή σου. Αποτελεί ένα προθάλαμο για το μέλλον σου και μια υποχρέωση για την τελική τακτοποίηση του παρελθόντος σου. Στα αισθηματικά σου, το δεύτερο μισό του χρόνου γίνε πιο λογικός και προσγειωμένος. Μην υποτιμάς την ερωτική πρακτική και μην παθιάζεσαι με σχέσεις, οι οποίες από τη φύση τους είναι ανέφικτες για το χαρακτήρα σου. Από το φθινόπωρο και μετά, οι δυσκολίες και οι αγώνες δεν θα λείψουν στα επαγγελματικά σου. Τη σταθερότητα που θέλεις δεν θα την έχεις, ωστόσο οι αλλαγές που θα γίνονται ή οι προκλήσεις, θα έχουν το ενδιαφέρον τους. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Θα υπάρξουν προσφορές, αλλά θα υπάρξουν και απώλειες. Αν κάνεις γρήγορα τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις, οι δυσάρεστες συνέπειες θα είναι περιορισμένες. Σε όλη την πορεία της χρονιάς η αντοχή και η φυσική σου δύναμη δεν θα σε εγκαταλείψει. Γι' αυτό φρόντισε να υιοθετήσεις ένα καινούργιο τρόπο ζωής και διαβίωσης, που να ταιριάζει όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτό που έχεις ονειρευτεί. Το μήνυμα του 2015 είναι να είσαι σε εγρήγορση, προκειμένου να διορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος και να χρησιμοποιήσεις τις ικανότητες ή τις δυνατότητες που διαθέτεις, πιο άμεσα και πιο πρακτικά. Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Λέων, το 2015 το πλανητικό σύστημα σκηνοθετεί αναπάντεχα ερωτικά ενδιαφέροντα για το ζώδιό σου. Το πρώτο μισό του χρόνου, πάθος, έρωτας και αισιοδοξία θα πρωταγωνιστήσουν στην καθημερινότητά σου.Αν είσαι δεσμευμένος, θα ξεκαθαρίσεις με το ταίρι σου ορισμένα θέματα, που σε απασχολούν και σε κρατούν μακριά του. Αν αισθάνεσαι ανικανοποίητος από τη σχέση σου, οφείλεις πάνω από όλα στον εαυτό σου να κάνεις μία εσωτερική ανασκόπηση, να ξεκαθαρίσεις τα ζητούμενά σου και να χαράξεις μία νέα αρχή με τον σύντροφό σου. Η σχέση με το ταίρι σου από το φθινόπωρο και μετά, θα γίνει πιο ευχάριστη και οι πλανήτες θα σου χαρίσουν χαρούμενες κοινωνικές συναναστροφές και όμορφες ερωτικές στιγμές.

Όσο για τους ελεύθερους του ζωδίου, η διάθεσή σας αλλάζει και μία νέα γνωριμία, μ' ένα ειδύλλιο που θα εξελιχθεί σε σχέση, το οποίο θα κάνει το τέλος του χρόνου να φαίνεται ονειρικό! Επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Λέοντα, η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία θα διαδέχονται η μία την άλλη κατά τη διάρκεια του χρόνου. Οι έννοιες, οι εντάσεις και τα μικροπροβλήματα στο ξεκίνημα του χρόνου θα είναι έντονα, αλλά με λίγη καλή διάθεση και διπλωματία, μπορούν άνετα να αποφευχθούν.Από το Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο, ευνοούνται νέα ξεκινήματα και υλοποίηση στόχων, που θα τονώσουν την ψυχολογία σου και θα σε χαροποιήσουν, δίνοντάς σου τα απαραίτητα κίνητρα, για να επιδιώξεις κάτι καλύτερο για τη ζωή σου. Δείξε δυναμισμό και σίγουρα θα καταφέρεις ό,τι και αν επιθυμήσεις.

Από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με τον ανάδρομο Κρόνο να επιστρέφει στον Σκορπιό, θα χρειαστεί να σκεφτείς με περίσσια σοβαρότητα ορισμένα πράγματα, στην περίπτωση που προκύψουν αντιπαραθέσεις και παρασκηνιακά γεγονότα. Μπορείς, με κατάλληλους χειρισμούς, να βρεις λύσεις σε πράγματα που σε δυσκολεύουν, αρκεί να βλέπεις τις πραγματικές τους διαστάσεις και όχι τις «φανταστικές»!

Το φθινόπωρο, μίλα με άτομα που εμπιστεύεσαι και θα σε βοηθήσουν να δρομολογήσεις ευκολότερα τα νέα σου σχέδια. Να ξέρεις ότι οι προσπάθειές σου αυτό το διάστημα θα εκτιμηθούν από εκείνους που πρέπει και θα σου ανοίξουν το δρόμο προς το καλύτερο. Ωστόσο, μην ξεθαρρεύεις και τόσο πολύ, γιατί ακόμη έχεις πολλές ευθύνες να αναλάβεις.

Προς το τέλος του χρόνου, μπορεί να αντιμετωπίσεις μερικές απογοητεύσεις ή αντιδράσεις, που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Φρόντισε να είσαι συνετός και συγκρατημένος και να μην παραδίδεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία! Ετήσιες Προβλέψεις - Παρθενος 2015 Παρθενος 24/8-22/9 Αγαπητέ Παρθένε, το 2015 θα νιώσεις πως είσαι μετέωρος. Είναι ένα τεστ που θα δώσεις απέναντι στη ζωή, στους ανθρώπους και στον εαυτό σου. Το πρώτο μισό του χρόνου, με τον Κρόνο να κινείται στον Τοξότη και τον Δία στον Λέοντα, χρειάζεσαι λογική και γερή αυτοπεποίθηση, προκειμένου να μην χαθείς μέσα στις πολλές διαδρομές, που τα γεγονότα θα σου φέρουν. Διατήρησε καλή τη σχέση με τον εαυτό σου και φρόντισε να έχεις μια σταθερή στάση συμπεριφοράς απέναντι στους καλούς, αλλά και στους δύστροπους συνανθρώπους σου. Μην εξωραΐζεις τις καταστάσεις και να είσαι πάντα ειλικρινής στις συναλλαγές σου μαζί τους. Το 2015 χρειάζεσαι μια καλή στρατηγική και όχι παράτολμες πράξεις, που θα προκαλέσουν αντιδράσεις από την πλευρά των άλλων. Από τον Αύγουστο και μετά, που ο Δίας θα επισκεφτεί το ζώδιό σου, αρχίζει μια εποχή συχνών αλλαγών και αιφνιδιασμών, αλλά που απαιτεί από εσένα πειθαρχία και οργάνωση. Αναμφίβολα μπορείς να προβάλλεις τον εαυτό σου και τις ιδέες σου, αρκεί όμως αυτές να εκτιμηθούν ανάλογα. Παλιές σχέσεις αντικαθίστανται με καινούργιες, ενώ η ανάγκη μιας μεγαλύτερης ελευθερίας που θα νιώσεις, σε βοηθά να ανακαλύψεις έναν συντηρητισμό που είχες υιοθετήσει και να τον αποβάλλεις. Το καλοκαίρι, που ο Κρόνος θα επιστρέψει ανάδρομος στον Σκορπιό, πρέπει να αποδεχτείς τις ρήξεις που θα προκύψουν σε προσωπικές ή επαγγελματικές σου σχέσεις, γιατί δεν θα είναι αναστρέψιμες. Μην αφήνεις τον ρομαντισμό να θολώνει την κρίση σου, αντίθετα καλλιέργησε περισσότερο την λογική. Ο Κρόνος σε θέλει πιο υπεύθυνο και σίγουρα προσγειωμένο. Στον επαγγελματικό τομέα, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην φοβηθείς να αναλάβεις καινούργιες ευθύνες, που θα αποδείξουν περίτρανα τα ταλέντα και την δημιουργικότητά σου. Οικονομικά, θα προβληματιστείς ακόμα μια χρονιά, αλλά στο χέρι σου είναι να κλείσεις όλες τις χρεωστικές εκκρεμότητες που υπάρχουν περιορίζοντας τα έξοδα διαβίωσης, έτσι ώστε το 2016 να είναι πιο άνετο. Απόφυγε επίσης να εκτίθεσαι σε κινδύνους, μερίμνησε για τυχόν προβλήματα υγείας και για την ηρεμία του νευρικού σου συστήματος. Το περιβάλλον θα παίξει καταπιεστικό ρόλο πάνω σου, διαχώρισε όμως τις δικές σου ευθύνες από αυτές των άλλων και μην επιμένεις να τους διορθώσεις ή να τους βελτιώσεις. Το 2015 είναι η πορεία μια συνεχούς αναπροσαρμογής, όπου δεν χάνεις την ορατότητα των στόχων σου, αλλά αλλάζεις συχνά διαδρομή, προκειμένου να φτάσεις σε αυτούς. Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Παρθένος, τα άστρα καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015 θα κάνουν την ατμόσφαιρα άκρως ερωτική και ιδεώδη.

Στους δεσμευμένους, το πρώτο εξάμηνο του χρόνου θα επικρατήσει περισσότερη λογική, ελέγχοντας καταστάσεις και παρορμήσεις με οικογένεια, σύντροφο και αγαπημένα πρόσωπα. Το καλοκαίρι, η επιστροφή του ανάδρομου Κρόνου στον Σκορπιό δεν θα πρέπει να γίνει η αφορμή να δυσαρεστήσεις το ταίρι σου με το να γίνεις πιο απαιτητικός και απόλυτος απέναντί του.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου το πρώτο εξάμηνο, θα απολαύσετε όμορφες, ρομαντικές στιγμές, με πρόσωπα από το φιλικό και επαγγελματικό σας περίγυρο. Αλλά, και απο

το φθινόπωρο και μετά, όσοι δεν έχετε ακόμη κάνει μια σχέση, θα έχετε ευκαιρίες για να προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες, αφήνοντας οριστικά στο παρελθόν προβληματικές σχέσεις, που τα τελευταία χρόνια σας ταλαιπώρησαν αισθητά.

Τον Σεπτέμβριο, προσπαθήστε να αναδιοργανώσετε την φυσική και ψυχική σας κατάσταση, ανανεώνοντας την εξωτερική σας εμφάνιση. Επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Παρθένε, στο ξεκίνημα του χρόνου θα δεις τα πράγματα με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και θα κληθείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Νέα ξεκινήματα θα σε χαροποιήσουν και θα τονώσουν το ηθικό σου.Ωστόσο, από τα μέσα του Ιανουαρίου μέχρι τον Μάρτιο, ενδεχομένως να προκύψουν εντάσεις τον τομέα της εργασίας σου. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό τομέα, θα δημιουργηθούν ρήξεις, φέρνοντας στο προσκήνιο ξεκαθαρίσματα και οριστικές αλλαγές.

Το καλοκαίρι ίσως συναντήσεις δυσκολίες και οικονομικά προβλήματα, που θα σε κουράσουν υπερβολικά. Ωστόσο, θέματα με συνεργάτες θα ξεκαθαρίσουν με μικρή βελτίωση, αρκεί να εργαστείς σκληρά για αυτά.

Από τον Αύγουστο και μετά, με την επίσκεψη του Δία στο ζώδιό σου, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και μία ενδιαφέρουσα συνεργασία, με πολύ καλές μακροχρόνιες μελλοντικές αποδοχές. Αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που έχουν νομικά θέματα και προβλήματα με συγγενείς, θα βελτιώσεις τις καταστάσεις εξομαλύνοντας τα πράγματα με διαπραγματεύσεις, που θα είναι προς όφελός σου.

Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν αισθητή βελτίωση τους τελευταίους δύο μήνες του χρόνου, χαρίζοντας σου μία νότα αισιοδοξίας και ανακούφισης. Ετήσιες Προβλέψεις - Ζυγός 2015 Ζυγός 23/9-22/10 Αγαπητέ Ζυγέ, το 2015 έρχεται να σε ενισχύσει συναισθηματικά και να σε ανεφοδιάσει πρακτικά. Μετά από μια μεγάλη περίοδο προνοητικότητας, ήρθε η εποχή οι κόποι σου να ανταμειφτούν και οι στόχοι σου να ανανεωθούν. Διαψευσμένος αρκετές φορές από τους συνανθρώπους σου, ξέρεις πλέον τι μπορεί να περιμένεις και πώς να χειριστείς σχέσεις και συνεργασίες. Η χρονιά σε υποχρεώνει να γίνεις πιο παραγωγικός και η συνέχιση της κρίσης, να χειριστείς με ένα διαφορετικό και καλύτερο τρόπο το εισόδημα και γενικότερα τα χρήματά σου. Η βελτίωση κάποιων τομέων της ζωής σου θα τονίσει την αισιοδοξία σου. Ο τομέας που προβλέπεται περισσότερο προνομιούχος, είναι ο επαγγελματικός. Αλλά και στον αισθηματικό τομέα, ήρθε η εποχή της αποκατάστασης, μέσα από προτάσεις και ευκαιρίες που θα σε εκπλήξουν. Οι ορίζοντες θα διευρυνθούν, κυρίως το διάστημα που ο Δίας θα κινείται στον Λέοντα, μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Σ' αυτό το διάστημα, επειδή είσαι από την φύση σου λίγο καχύποπτος (και καλά κάνεις), ίσως θα χρειαστεί να δοκιμάσεις τα αισθήματα εκείνων, που θα τα εκφράσουν για εσένα. Στον ερωτικό τομέα προβλέπεται μια αλλαγή και μια σταδιακή ανανέωση. Αντίθετα στον επαγγελματικό, προσαρμόσου στις εξελίξεις της ίδιας της εποχής. Ωστόσο, από το φθινόπωρο και μετά, με τον Δία να έχει πλέον εγκατασταθεί στην Παρθένο και τον Ουρανό να κινείται ανάδρομα μέχρι τα Χριστούγεννα στον Κριό, πολλές θα είναι οι φορές που θα νιώσεις ότι βηματίζεις πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί, θα καταβάλεις κόπο για να διατηρήσεις σκόπιμες ισορροπίες και ίσως πρέπει να φανείς περισσότερο διαλλακτικός σε επίμονους ανταγωνιστές ή σε δύστροπους συνεργάτες. Οικονομικά, θα πρέπει να είσαι υπομονετικός. Επίσης, ο Κρόνος από τον Τοξότη σε αυτόν τον τομέα, ίσως φέρνει πιέσεις για την εξόφληση παλαιών χρεών, ενώ οι προτάσεις για τυχόν επενδύσεις πρέπει να αποφευχθούν μέχρι το καλοκαίρι. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και μην περιμένεις μεγάλα και αιφνίδια έσοδα ή προσφορές. Το 2015, το στενό περιβάλλον θα συνεχίσει να σε απασχολεί, οι αντιξοότητες όμως αποχωρούν αισθητά, ενώ η προοπτική μιας αγοραπωλησίας ακινήτου ή αλλαγής τόπου διαμονής θα τονώσει την ψυχολογική σου ανανέωση. Τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, θα υπάρξει εύνοια για

ταξίδια, καθώς και για μια μεγαλύτερη δόση ψυχαγωγίας. Το μήνυμα του 2015 για εσένα είναι συναισθηματικός και οικονομικός επαναπροσδιορισμός. Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Ζυγός, οι πλανητικοί συνδυασμοί του 2015 θα φέρουν έναν όμορφο χρόνο για τον αισθηματικό σου τομέα, χαρίζοντάς σου όμορφες στιγμές με όλους όσους αγαπάς ή, αν παραμένεις αδέσμευτος, με αυτούς που θα αγαπήσεις.Με τον Δία να κινείται στον Λέοντα και να σε ευνοεί μέχρι τις 11 Αυγούστου, οι κοινωνικές σου εμφανίσεις και οι σχέσεις με την οικογένεια ευνοούνται, καθώς και όλα τα ξεκαθαρίσματα που έχεις ανάγκη να κάνεις μαζί τους, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση, τέτοιου είδους ενέργειες πρέπει να γίνουν πριν απο το φθινόπωρο, λόγω ότι εκείνη την περίοδο, η θέση του Δία στην Παρθένο ενδέχεται να προκαλέσει εξάρσεις, έντονη κόπωση, απογοητεύσεις, ένταση και υπέρμετρο συναισθηματισμό.

Στον αντίποδα, οι αδέσμευτοι του ζωδίου να περιμένετε να περάσετε έναν πολύ όμορφο και ρομαντικό χρόνο, γεμάτο ανατροπές και έντονες συγκινήσεις. Ρίξτε τα δίχτυα της γοητείας σας, γεμάτοι από πάθος και έρωτα, διότι θα αναζωογονηθείτε από τις εξελίξεις και την ατμόσφαιρα, που θα σας γεμίσει έντονο ερωτισμό και αισιοδοξία. Επαγγελματικά και χρήμα

Στο ξεκίνημα του 2015, φίλε Ζυγέ, θα χρειαστεί να είσαι συγκεντρωμένος, προκειμένου να αποφύγεις λάθη σε ζητήματα που αφορούν στο παρελθόν. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις δεσμευτικές συμφωνίες και συμβόλαια μέχρι το Μάρτιο, που το πλανητικό σκηνικό θα δημιουργεί έντονο κλίμα ασυνεννοησίας, γεμάτο λάθη και μπερδέματα.Από εκεί και μετά, αλλά και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, που ο ανάδρομος Κρόνος θα επιστρέψει στον Σκορπιό, θα δεχτείς συμφέρουσες προτάσεις. Ευχάριστες κινήσεις προβλέπονται σε εργασιακά και οικονομικά θέματα, που θα παρουσιάσουν άνοδο και ξαφνικές αλλαγές. Κάνε λιγάκι υπομονή λοιπόν, μέχρι την άνοιξη και κράτησε το ηθικό σου ακμαίο, γιατί οι εξελίξεις που θα έρθουν θα είναι θεαματικές.

Το φθινόπωρο ακολούθησε έναν καλό προγραμματισμό και μην αφήνεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν να πάνε χαμένες, αποφεύγοντας λάθη και βιαστικές κινήσεις.

Το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο, η κοινωνική σου ζωή θα παρουσιάσει έντονη δραστηριότητα, με τη δημιουργική σου διάθεση να ανοίγει νέους δρόμους, που θα εκτοξεύσουν τα οικονομικά σου στα ύψη. Το ίδιο διάστημα τόλμησε νέα ξεκινήματα, με την υποστήριξη υψηλά ιστάμενων προσώπων. Ετήσιες Προβλέψεις - Σκορπιός 2015 Σκορπιός 23/10-22/11 Το 2015, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι ένας χρόνος που θα αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα της ζωή σου, αλλά και τον τρόπο που εσύ ο ίδιος την αντιμετωπίζεις. Με τον Κρόνο να έχει ήδη υποχωρήσει από το ζώδιό σου στο ξεκίνημα του έτους, ανοίγει μπροστά σου ένας ορίζοντας γεμάτος πρόκληση και αγώνα. Στην νέα φάση της ζωής σου μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα αρκετές από τις σχέσεις του παρελθόντος. Σε κάποιους τομείς όμως, πρέπει να είσαι πιο ανανεωτικός. Πρέπει να απεξαρτηθείς από ό,τι σε απογοήτευσε, σε ξόδεψε ή σε έβλαψε. Οι σχέσεις σου με τους άλλους θα σε απασχολήσουν εντονότερα μέχρι την άνοιξη, ωστόσο οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν. Με τον Δία να σε επηρεάζει θετικά από τον Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου, εξυπηρετούνται ευκολότερα τώρα υποθέσεις εκπαιδευτικές, επιχειρηματικές, νομικές και ταξιδιωτικές. Αν και δεν αλλάζεις εύκολα νοοτροπία, φέτος θα αναθεωρήσεις πολλές από τις απόψεις σου. Το διάστημα που ο Κρόνος, σε ανάδρομη πορεία, θα επιστρέψει στο ζώδιό σου, το διάστημα του καλοκαιριού, εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι σαφής στις προθέσεις και στις ανακοινώσεις σου, κυρίως με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι ή συμβιώνεις. Μόνο έτσι οι πιθανότητες επιτυχίας πληθαίνουν. Από τον Ιούνιο μέχρι τον Οκτώβριο ο έρωτας θα σε απασχολήσει έντονα, όπως και η συντροφικότητα. Οι βαλτωμένες ιστορίες δεν σε συμφέρουν πλέον και για να νιώσεις ευτυχία, χρειάζεσαι κάτι περισσότερο από ασφάλεια. Σίγουρα αυτό το διάστημα θα σου δοθεί η ευκαιρία κάποιας σημαντικής γνωριμίας, ακόμα και αν αυτή είναι περισσότερο εγκεφαλική από ερωτική.

Ειδικά το φθινόπωρο, ο επαγγελματικός σου τομέας θα παρουσιάσει έντονο ενδιαφέρον με αρκετές προοπτικές ή διευκολύνσεις. Προς το τέλος του χρόνου όμως, οι αγώνες και οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν. Είναι όμως η ιδανική χρονιά για να στοχεύσεις κάπου ψηλότερα. Μικρή βελτίωση θα παρατηρηθεί και στα οικονομικά σου το ίδιο διάστημα. Περιόρισε όμως την επιδεικτική γενναιοδωρία σου και τα περιττά έξοδα. Ειδικά την άνοιξη και το φθινόπωρο, η οικονομική σου διαχείριση πρέπει να είναι πολύ προσεκτική, για να μην βρεθείς μπλεγμένος σε καταστάσεις που δεν φταις, αλλά και που δεν σου αρμόζουν. Αισθηματικές προβλέψεις

Για σένα που είσαι Σκορπιός, τα άστρα στο ξεκίνημα του χρόνου προαναγγέλλουν εντάσεις. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από τα μέσα του Ιανουαρίου μέχρι τα περίπου τα μέσα Φεβρουαρίου, ενδέχεται να προκληθούν παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου και να ειπωθούν λόγια, που και οι δύο πλευρές δεν εννοούν και που σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αποτελέσουν το “κύκνειο άσμα” της σχέσης σας. Φρόντισε λοιπόν να είσαι πολύ φειδωλός σε όσα λες και κάνεις, ώστε τουλάχιστον από την πλευρά σου να προστατεύσεις τη σχέση σου όσο μπορείς. Απόφυγε επίσης να ταξιδέψεις και να κάνεις κοινωνικές επαφές.Από την άνοιξη και μετά, η διάθεσή σου θα είναι έντονα ρομαντική και αν παραμένεις αδέσμευτος, ενδέχεται να κάνεις νέες γνωριμίες, που θα σε συναρπάσουν… Σύντομα όμως, λόγω της επιστροφής του Κρόνου στο ζώδιό σου με το ξεκίνημα του καλοκαιριού, αν δεν ελέγξεις τα συναισθήματα σου, θα προκύψουν προβλήματα, γεμάτα ρευστότητα και διαφωνίες. Το ίδιο διάστημα, αν και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες στην κοινωνική σου ζωή, θα πρέπει να τις εξετάσεις πολύ προσεχτικά, διότι μπορεί να χάσεις τον προσανατολισμό σου ανάμεσα στις ανάγκες και τα θέλω σου.

Η ανάδρομη Αφροδίτη από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, σε προτρέπει σε πισωγυρίσματα με σχέσεις του παρελθόντος. Από εκεί και μετά όμως, η ακτινοβολία σου στο αντίθετο φύλο θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή και αυτό θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση και ζωντάνια. Διόλου απίθανο στα τέλη του έτους να πάρεις σημαντικότατες αποφάσεις για την πορεία της αισθηματικής ζωής, είτε είσαι αδέσμευτος είτε δεσμευμένος. Επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Σκορπιέ, το 2015 προβλέπεται αρκετά δύσκολο για τον επαγγελματικό σου τομέα, τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο του έτους, με τους πλανήτες να δημιουργούν προβλήματα σε επικοινωνία και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου το ίδιο διάστημα θα υποστούν μία ανάλογη μεταβολή και θα εσύ θα αγχωθείς να τα βγάλεις πέρα, ακόμη και με τα βιοποριστικά σου μέσα. Οι εντάσεις που θα προκληθούν, άλλοτε θα οφείλονται σε κακή συνεννόηση με τους συναδέλφους σου και άλλοτε σε αναμείξεις τρίτων προσώπων, παρά τη θέλησή σου. Απόφυγε άσκοπες ενέργειες και μείνε μακριά από καταστάσεις, που δεν είναι βέβαιο ότι σε συμφέρουν.Από τις 11 Αυγούστου και μετά, που ο Δίας θα εισέλθει στην Παρθένο, θα ευνοηθούν νέες επαγγελματικές συμφωνίες και αυτήν την περίοδο μπορείς να αλλάξεις τα δεδομένα σου και να διεκδικήσεις τα «δίκια» σου. Ωστόσο, κράτησε τις σχετικές επιφυλάξεις και μην ανακοινώνεις τα σχέδια σου προτού πάρουν το δρόμο της υλοποίησης. Εξωτερικοί παράγοντες θα προσπαθήσουν ακόμη και τώρα να σε υπονομεύσουν. Ετήσιες Προβλέψεις - Τοξότης 2015 Τοξότης 23/11-21/12 Το 2015, αγαπητέ Τοξότη, θα είναι μια αγωνιστική χρονιά, με αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στους βασικούς τομείς της ζωής σου. Αλλάζει το σκηνικό στο στενό σου περιβάλλον και στον οικογενειακό τομέα. Υποχρεώνεσαι να αναλάβεις καινούργιες ευθύνες και κάνεις τα πάντα για να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου. Τα επεισόδια δεν θα λείψουν, ούτε και οι διαψεύσεις κάποιων συναισθημάτων σου. Μέσα όμως από τα γεγονότα και την συμπεριφορά των ανθρώπων που σε αφορούν, θα πάρεις στο τέλος σημαντικές αποφάσεις για το δικό σου μέλλον. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου –με μία παύση το τρίμηνο του καλοκαιριού– σε καλεί, μέσα από ποικίλες προκλήσεις, να ζήσεις την ζωή σου όπως πρέπει. Απόφυγε την εσωστρέφεια, έκφρασε τα ταλέντα και τα προτερήματά σου και δούλεψε διπλά, για να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Μάθε να καλλιεργείς εναλλακτικές λύσεις, έτσι ώστε τα απρόοπτα να μην σε βρίσκουν απροετοίμαστο. Μην αφήνεις την αβεβαιότητα και το φόβο να αποκτά έδαφος μέσα σου. Την χρονιά αυτή θα αντιμετωπίσεις πρωτόγνωρες εμπειρίες. Αυτές ενδέχεται να επιβραδύνουν το ρυθμό σου ή να διαφοροποιήσουν την συμπεριφορά σου. Να ξέρεις όμως πως ότι και αν ζήσεις, εξυπηρετεί την απαραίτητη διαδικασία για ένα καλύτερο αύριο. Στα αισθηματικά σου, ίσως σου λείψει η τρυφερότητα της συμπεριφοράς των άλλων. Εδώ θα χρειαστεί να δείξεις κατανόηση ή θα αποδεχτείς μια σκληρή αλήθεια! Γινόμενος όμως περισσότερο τολμηρός και χρησιμοποιώντας τα όποια θέλγητρα διαθέτεις, θα κατακτήσεις ξανά το έδαφος που θα έχεις χάσει! Στον επαγγελματικό τομέα θα είσαι πιο αποφασιστικός και ευπροσάρμοστος στις αλλαγές που θα προκύψουν. Ήρθε η εποχή να αναθεωρήσεις νοοτροπίες, συνήθειες και τακτικές. Τα οικονομικά σου, διαχειρίσου τα έξυπνα. Η γενικότερη δυσκολία θα συνεχιστεί, αλλά θα μπορέσεις να τα φέρεις εις πέρας, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές. Απόφυγε έξοδα που υποκινούνται από συναισθηματικό παρορμητισμό. Από το φθινόπωρο και μετά, η κοινωνική σου ζωή θα διαφοροποιηθεί, η εργασία θα σε καταπιέσει και οι συνθήκες που θα επικρατούν, δεν θα σου επιτρέπουν εύκολα μετακινήσεις και ταξίδια. Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Τοξότης, το 2015 ο Ποσειδώνας που επιμένει να κινείται στους Ιχθείς, κάνει το κλίμα ουτοπικό, αλλά και γεμάτο από κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες, που θα σε συναρπάσουν.Με τον κυβερνήτη σου να κινείται στον Λέοντα μέχρι τον Αύγουστο, δύσκολα θα περνάς απαρατήρητος. Πολλές θα είναι οι φορές που θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής και θα έχεις την ευκαιρία να γοητεύσεις, είτε μέσα σε μία σχέση είτε εκτός. Ωστόσο, με το ξεκίνημα του χρόνου, το ενδιαφέρον σου για την συναισθηματική σου ζωή θα είναι αρκετά περιορισμένο, καθώς θα έχεις κάποιες τάσεις εσωστρέφειας και θα προτιμήσεις να κυνηγήσεις μακρινούς στόχους, παρά να επικεντρώσεις την προσοχή σου στην βελτίωση της αισθηματικής σου ζωής.

Σταδιακά όμως κάτι θα αλλάξει και μέχρι τα μέσα καλοκαιριού, είναι πολύ πιθανό να βελτιώσεις την υπάρχουσα σχέση σου ή αν είσαι αδέσμευτος να προκύψει μία νέα σχέση στη ζωή σου, στην οποία θα εναποθέσεις όλες τις ελπίδες σου για τη δημιουργία οικογένειας. Φρόντισε ό,τι κάνεις, να το κάνεις με διακριτικότητα και σεβασμό, γιατί μόνο έτσι οι ελπίδες σου θα βρούνε απάγκιο.

Το φθινόπωρο καθιστά την επικοινωνία ένα ισχυρό όπλο στα χέρια σου, επομένως με φλερτ και επιδεξιότητα, μπορείς να πείσεις για τις προθέσεις σου και να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ακόμη και αν ανήκεις στην κατηγορία των έγγαμων Τοξοτών, αυτόν το χρόνο θα έχεις τη δυνατότητα να ανανεώσεις πλήρως τη σχέση σου, αρκεί μόνο να μάθεις να διαχειρίζεσαι καλύτερα τις στιγμές αδυναμίας σου. Επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Τοξότη, δυσκολίες, ασυνεννοησία και μικροεμπόδια προβλέπουν τα άστρα για το ξεκίνημα του χρόνου, εξαιτίας των πλανητικών συνδυασμών και της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τα μέσα περίπου του Ιανουαρίου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, που επιφορτίζει το κλίμα ακόμη περισσότερο. Με τον Κρόνο να σε περιορίζει αισθητά στο ζώδιό σου, μέχρι τα μέσα Ιουνίου απόφυγε δεσμευτικές συμφωνίες, που θα μπλοκάρουν τα σχέδιά σου μελλοντικά και θα σου δημιουργήσουν προβλήματα που θα σε κουράσουν.Ο κυβερνήτης σου Δίας μέχρι τις 11 Αυγούστου από τον Λέοντα, προωθεί οικονομικά και εργασιακά θέματα, αλλά θα πρέπει να προσέχεις εντάσεις και διαφωνίες με συνεργάτες και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα.

Το διάστημα που ο ανάδρομος Κρόνος θα κάνει μία ανάπαυλα από το ζώδιό σου και θα επιστρέψει στον Σκορπιό, από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, μη διστάσεις να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις πράγματα που θα σε αναδείξουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλεύσου ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, μίλα με συνεργάτες και θα βρεις λύσεις σε θέματα, που σε προβληματίζουν.

Το φθινόπωρο επιβαρύνει κάπως το κλίμα με πράγματα και καταστάσεις στα επαγγελματικά, που θα σε δυσκολέψουν. Φρόντισε με τους κατάλληλους χειρισμούς να βρεις λύσεις που θα σε ωφελήσουν.

Στα οικονομικά σου φέτος να μην αγχώνεσαι παραπάνω από όσο τους αναλογεί, γιατί με σωστό προγραμματισμό και οργάνωση, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις. Ετήσιες Προβλέψεις - Αιγόκερως 2015 Αιγόκερως 22/12-19/1

Το 2015, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι μια χρονιά αναπροσαρμογών σε όλους τους τομείς της ζωής σου, ιδιαίτερα στον εργασιακό και τον οικονομικό. Δες ρεαλιστικά τη ζωή και μην κάμπτεσαι ψυχολογικά. Με τον κυβερνήτη σου Κρόνο να κινείται στον Τοξότη (εκτός του τριμήνου του καλοκαιριού που θα επιστρέψει στον Σκορπιό) και τον Ουρανό και Πλούτωνα να επιμένουν για αλλαγές, η χρονιά ίσως να έχει μικροπροβλήματα, γιατί θα πρέπει να προσαρμοστείς σε ξαφνικές καταστάσεις ή να στραφείς σε μια νέα κατεύθυνση. Οι πραγματικές αλλαγές όμως, γίνονται περισσότερο μέσα σου, παρά στη ζωή σου και αυτό θα σε βοηθήσει να απομακρυνθείς από μη ικανοποιητικές καταστάσεις και να αφήσεις τα ταλέντα σου να αναπτυχθούν. Με τον Δία στον Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου, θα έχεις πλήθος καταπληκτικές ιδέες, αλλά θα πρέπει να τις αξιολογείς με αυστηρότητα και να ασχολείσαι μόνο με όσες είναι πρακτικά εφαρμόσιμες. Αυτό το διάστημα θα φτάσεις σε μια δημιουργική ωριμότητα και θα αναπτύξεις τα ταλέντα σου στις καλές τέχνες, αλλά και στην τέχνη της ζωής, ενώ θα αποβάλεις κάποιο χαρακτηριστικό της ταυτότητάς σου, που δεν είναι πια προς όφελός σου. Η πιθανή επιτυχία θα σου χαρίσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, καθώς και την ικανότητα να δίνεις χαρά στον εαυτό σου και στους γύρω σου. Τα αισθηματικά σου θα σε απασχολήσουν ευχάριστα και ικανοποιητικά, αν και απο το φθινόπωρο και μετά δεν θα λείψουν κάποιες δυσκολίες. Ωστόσο, η ικανότητά σου να προσαρμόζεσαι στο απρόβλεπτο, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Από το φθινόπωρο και μετά, με τη νέα θέση του Δία στην Παρθένο, θα μπορέσεις να διατηρήσεις τα ιδανικά σου και να είσαι καινοτόμος και δημιουργικός στο αντικείμενο της εργασίας σου. Αν κάνεις κάτι το οποίο πιστεύεις, θα φτάσεις στη κορυφή. Αν όμως είσαι δέσμιος της ρουτίνας, θα καταπονηθείς σωματικά και πνευματικά. Κράτησε χρόνο και για τον εαυτό σου. Οικονομικά, θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες να βελτιώσεις την όλη κατάσταση, τόσο μέσα από την πρόοδο της δουλειάς σου, όσο και από το παιχνίδι της τύχης μαζί σου. Απόφυγε να κάνεις λάθη στη διαχείριση των χρημάτων σου και μην αφήνεις εκκρεμότητες, που θα σε επιβαρύνουν στο μέλλον. Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Αιγόκερως, η νέα χρονιά κάνει ποδαρικό με ανεβασμένη την ερωτική σου διάθεση. Ξεχειλίζεις από γοητεία, αισθησιασμό και διάθεση να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου.Αν είσαι δεσμευμένος, θα δεις τη σχέση σου με τον ερωτικό σου σύντροφο να βελτιώνεται και να σου χαρίζει πολύ όμορφες εμπειρίες. Αν είσαι μόνος σου, τότε ο Δίας στον Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου, θα σου δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις ένα ειδύλλιο ή για να γοητεύσεις, αφού η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθείς το ίδιο διάστημα, δημιουργεί γύρω σου μία ονειρική αύρα.

Το φθινόπωρο θα σε βρει λαμπερό και γεμάτο ενέργεια, ενώ θα βρίσκεσαι σε ετοιμότητα για ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, από τον Σεπτέμβριο και μετά πρέπει να προσέχεις, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου με τον ερωτικό σου σύντροφο και να διεκδικήσεις πιο έντονα το δικαίωμά σου να έχεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Επαγγελματικά και χρήμα

Τα άστρα, φίλε Αιγόκερε, το 2015 ετοιμάζουν μοναδικές ευκαιρίες, προωθώντας σημαντικά συζητήσεις, που θα συμβάλουν σημαντικά στην μελλοντική σου επαγγελματική εξέλιξη.Ωστόσο, στο ξεκίνημα του χρόνου και μέχρι το Μάρτιο καλό θα είναι να μην επιχειρήσεις αλλαγές, αποφεύγοντας έτσι λάθη, που θα σου δημιουργήσουν προβλήματα με συνεργάτες και τον κοντινό σου περίγυρο. Θα πρέπει να προσέξεις τυχόν εντάσεις που θα ξεσπάσουν με την οικογένειά σου, λόγω κάποιων αντιρρήσεων που θα προκύψουν, όσον αφορά στους στόχους και τα μελλοντικά σου σχέδια.

Το καλοκαίρι, η επιστροφή του ανάδρομου κυβερνήτη σου στον Σκορπιό, διευρύνει τους ορίζοντες σου σε θέματα, πνευματικά και οικονομικά, με μελλοντικές ευκαιρίες. Ωστόσο, το ίδιο διάστημα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός στον οικονομικό τομέα, αποφεύγοντας οπωσδήποτε αγορές και πωλήσεις ή ενέργειες, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου, σχεδόν για καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Πρόσεξε τις κινήσεις σου!

Τους τελευταίες δύο μήνες του έτους, θέματα καριέρας και σημαντικές αλλαγές στον οικονομικό τομέα αρχίζουν να εξελίσσονται ομαλά, με αρκετές προτεραιότητες που θα πρέπει να συζητήσεις και να δεις. Μίλα με άτομα που εμπιστεύεσαι, έκφρασε άφοβα τη γνώμη σου, δείξε δυναμισμό και κάνε νέα ξεκινήματα. Η τύχη θα σε ανταμείψει με το παραπάνω και τα επόμενα γενέθλια σου θα σε βρουν πιο ισορροπημένο επαγγελματικά από ποτέ! Ετήσιες Προβλέψεις - Υδροχόος 2015 Υδροχόος 20/1-19/2 Το 2015, αγαπητέ Υδροχόε, σε βοηθά να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, να βάλεις καινούργιους στόχους, να αλλάξεις νοοτροπία και να κάνεις νέες επενδύσεις, τόσο σε αισθήματα, όσο και σε χρήματα. Μην κάνεις όμως βιαστικές και σπασμωδικές κινήσεις. Κόψε ταχύτητα και κάνε τα πράγματα σωστά και με υπομονή, διατυπώνοντας με προσοχή τους νέους στόχους σου. Μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις και μην προσπαθείς να «κόψεις δρόμο». Θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα, αν συνεχίσεις τις προσπάθειές σου με σύστημα και επιμονή, ιδιαίτερα το διάστημα που ο κυβερνήτης σου Ουρανός θα κινείται ανάδρομα από τον Ιούνιο μέχρι τον Δεκέμβριο. Το καλοκαίρι, που ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Σκορπιό και θα βρίσκεται εκεί μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, πράγματα που δεν είχαν σημασία, ίσως ξαφνικά γίνουν σημαντικά κι αυτό είναι δείγμα μιας μακροπρόθεσμης μεταβολής των προτεραιοτήτων σου, από τον υλικό κόσμο στην πνευματική σου ανάπτυξη. Αυτήν την περίοδο θα γίνουν πολλές αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής σου και θα μάθεις νέους τρόπους να μοιράζεσαι τις ωραίες στιγμές με το περιβάλλον σου και να λειτουργείς ομαδικά. Μη συγχέεις τις φαντασιώσεις σου με τον πραγματικό κόσμο, αλλά εμπνεύσου από το όραμά σου για το μέλλον, για να συμπληρώσεις το παρόν. Από το φθινόπωρο και μετά, τα αισθηματικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα. Άνεμος ανανέωσης πνέει για εσένα, γι’ αυτό μην διστάσεις να διαγράψεις ιστορίες που έχουν τελειώσει, μαζί όμως με αυτές και την παλιά σου συμπεριφορά. Τους τρεις μήνες του καλοκαιριού ίσως μια απλή γνωριμία να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση. Η φαντασία και η γοητεία σου θα κάνουν θαύματα. Η χρονιά αυτή σου δίνει σπάνιες ευκαιρίες εξέλιξης και προόδου και σε βοηθά να συνδυάσεις το “τερπνόν μετά του ωφελίμου”, εκτός του τομέα των οικονομικών σου, όπου θα συναντήσεις εμπόδια. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το γενικότερο κλίμα, οι ευκαιρίες ανόρθωσης των οικονομικών σου και ισχυροποίησης της δουλειάς σου θα υπάρχουν, αλλά δεν θα είναι και αξιοσημείωτες. Η ευελιξία είναι απαραίτητη και αν είσαι ανοιχτός σε νέες προτάσεις, θα ανταμειφθείς. Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Υδροχόος, η χρονιά ξεκινά κάπως άβολα για τον τομέα των αισθηματικών σου. Κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου, ίσως σε οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις χωρίς τελειωμό. Η επιστροφή του Ερμή όμως σε ορθή πορεία στα μέσα Φεβρουαρίου, σε συνδυασμό με τον Δία που θα κινείται στον Λέοντα, σου υπόσχονται βελτίωση στο γάμο ή στη σχέση σου ή γενικότερα στα αισθηματικά σου, αρκεί όμως να δεις ρεαλιστικά τις καταστάσεις και να αποφύγεις υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις.Ο ερχομός του καλοκαιριού, σε συνδυασμό με την επιστροφή του Κρόνου στον Σκορπιό, σε κάνει περισσότερο συναισθηματικό και εκδηλωτικό, χωρίς όμως πάντα και την επιθυμητή ανταπόκριση από το ταίρι σου. Πρόσεξε αυτήν την περίοδο τις στιγμές αδυναμίας σου και μην παρασύρεσαι από τα λόγια της καρδιάς σου.

Αν είσαι αδέσμευτος, καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015 θα έχεις μία τάση να εκφράζεις τα συναισθήματά σου και την τρυφερότητά σου πιο έντονα από ποτέ. Μέσα στο πλήθος των ακροατών σου, έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις το άλλο σου μισό. Από το φθινόπωρο και μετά, θα ζήσεις μία έντονα ερωτική περίοδο και καλό θα είναι να ξεχάσεις για λίγο τις σκοτούρες που θα έχεις στους άλλους τομείς, ώστε να την απολαύσεις στο έπακρο. Επαγγελματικά και χρήμα

Η καριέρα, φίλε Υδροχόε, θα είναι ένας νευραλγικός τομέας στη ζωή σου αυτήν την χρονιά. Οι απαιτήσεις θα είναι τόσο αυξημένες, που πολλές φορές θα νιώθεις παγιδευμένος σε έναν κυκεώνα υποχρεώσεων. Μην το βάζεις κάτω όμως! Ανήκεις σε ένα ζώδιο που υπηρετεί με συνέπεια τα καθήκοντά του και οργανώνει το χρόνο του παραγωγικά.Λίγη περισσότερο προσοχή μόνο χρειάζεται όταν ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου, από τα μέσα Αυγούστου και μετά, φέρνοντας εμπόδια σε αρκετά σου σχέδια. Επίσης, το διάστημα του καλοκαιριού η εργασιακή σου δομή θα περάσει σκαμπανεβάσματα. Συνάδελφοι ή συνεργάτες μπορεί τώρα να σε φορτίσουν, να σε εκνευρίσουν και να σε αγχώσουν, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να λειτουργήσεις όπως ακριβώς θέλεις. Προσαρμόσου!

Από το φθινόπωρο και μετά θα έχεις τόσα πολλά καθήκοντα, που δε θα προλαβαίνεις να ασχοληθείς με τα λόγια του ενός ή του άλλου. Άλλωστε, οι πιθανότητες για μία αύξηση ή η απόκτηση μίας πιο νευραλγικής θέσης από αυτή που ήδη κατέχεις, είναι ιδιαίτερα αυξημένες τον τελευταίο μήνα του χρόνου. Ετήσιες Προβλέψεις - Ιχθείς 2015 Ιχθείς 20/2-20/3 Το 2015, αγαπητέ Ιχθύ, είναι μια χρονιά καθοριστικών αποφάσεων, αλλά και γεγονότων, τα οποία θα σε επηρεάσουν, καθώς σε οδηγούν σε μια ανασύνταξη των δυνάμεών σου και σε μια αλλαγή της οικονομικής σου πολιτικής. Σημαντική χρονιά επίσης για τόλμη και υπεράσπιση ιδεών και σχεδίων, για αγοραπωλησίες και για ενίσχυση του γοήτρου, μέσα από πράξεις ηρωικές ή από ενέργειες θετικές και γενναίες. Ξεμπέρδεψε με όσες υποθέσεις έχουν ξεμείνει από το παρελθόν και δες τι χρειάζεσαι, για να μεταμορφώσεις ριζικά τη ζωή σου και να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου, ανοίγοντας δρόμο για την επαγγελματική πρόοδο και την προσωπική ολοκλήρωσή σου. Δεν είναι ώρα για ανάπαυλα και απραξία. Μια τέτοια στάση μπορεί να φέρει δυσάρεστες αντιδράσεις που δεν θα μπορείς να ελέγξεις, γι’ αυτό πίστεψε στα όνειρά σου και δούλεψε γι’ αυτά! Ακόμα κι αν δεν τα πραγματοποιήσεις όλα μέσα στο 2015, θα έχεις κάνει τουλάχιστον την αρχή! Το βασικό είναι να βρεις μια δημιουργική διέξοδο για την ενέργεια που σε πλημμυρίζει, ώστε να τη διοχετεύσεις σε θετική κατεύθυνση. Μην τη σπαταλήσεις σε άχρηστες διαμάχες. Αν θέλεις ένα πιο συναρπαστικό αύριο, πρέπει σήμερα να ρισκάρεις για κάτι μεγάλο. Από το καλοκαίρι και μετά, που ο Δίας θα περάσει στην Παρθένο, οι σχέσεις σου με τους άλλους θα είναι αρκετά δύσκολες, αλλά δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό και γινόμενος προνοητικός και διαλλακτικός, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Τυχόν αισθηματικές ρήξεις ή άλλες και οι κοινωνικές απώλειες που θα προκύψουν, πρέπει να τις αποδεχτείς, κρατώντας ό,τι καλό σου άφησαν σαν ανάμνηση και προχωρόντας μπροστά. Όσον αφορά τον επαγγελματικό σου τομέα θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο και να αγωνίζεσαι για να διατηρήσεις τα κεκτημένα. Πάλεψε για να ανεβείς. Είσαι πρωτοπόρος και ίσως θα έπρεπε να ανοιχτείς σε κάποιον νέο τομέα ή ακόμη και σε δική σου επιχείρηση. Το 2015 δεν θα είναι εύκολη χρονιά, αλλά θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου, αρκεί να προσέχεις την διαχείρισή τους. Προτίμησε την ποιότητα από την ποσότητα, πες όχι στον πειρασμό του πιθανόν εύκολου κέρδους και μελέτησε με προσοχή κάθε πρόταση συνεταιρισμού. Προέχει να μην παραμελείς τις ανάγκες των δικών σου, γιατί μπορεί να έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις. Τέλος, η καινούργια χρονιά προσφέρεται για ταξίδια και μετακινήσεις. Το κύριο μέλημά σου είναι να παραμείνεις ευέλικτος και προνοητικός, ώστε να αντιμετωπίζεις το απροσδόκητο επιτυχώς. Αισθηματικές προβλέψεις

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στο ξεκίνημα της χρονιάς το πλανητικό σκηνικό σου κλείνει πονηρά το μάτι και η συναισθηματική σου ζωή σου χαρίζει μοναδικές εμπειρίες.Αν παραμένεις αδέσμευτος, θα έχεις την ευκαιρία να ερωτευτείς, να φλερτάρεις και να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου, ενώ αν είσαι ήδη σε μία σχέση, θα την αναθερμάνεις και θα κάνεις ένα δυναμικό restart. Μέχρι το καλοκαίρι, θα περάσεις μοναδικές στιγμές με τον ερωτικό σου σύντροφο και θα επανεκτιμήσεις την σπουδαιότητα της σχέσης σας. Μην αφήσεις δαίμονες από τα παλιά να σε στοιχειώνουν και να μπουν εμπόδιο ακόμη μία φορά στην αισθηματική σου ευτυχία.

Από το φθινόπωρο και μετά, τυχόν ανησυχίες και οι ανασφάλειες που θα σε πλημμυρίσουν, θα είναι αβάσιμες, γι’ αυτό μην δώσεις περισσότερη σημασία από όση τους αναλογεί. Προτίμησε αντ’ αυτού, να δρομολογήσεις νέους στόχους και όνειρα και να κάνεις την καθημερινότητά σου καλύτερη, με την οικογένεια και τον άνθρωπό σου.

Οι ελεύθεροι Ιχθείς, τον τελευταίο μήνα του χρόνου θα έχετε πολλές ευκαιρίες να συναντήσετε τον πολυπόθητο έρωτα της ζωής σας, γι’ αυτό μην μένετε κλεισμένοι στους 4 τοίχους του σπιτιού σας… Μην ξεχνάτε πως η αγάπη θέλει… δύο για να ζεσταθεί! Και αυτή τη χρονιά, θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες! Επαγγελματικά και χρήμα

Το 2015, φίλε Ιχθύ, ξεκινά θεαματικά στον επαγγελματικό σου τομέα. Η διαίσθησή σου θα είναι ισχυρή και τα σχέδιά σου θα πάρουν απρόσμενα ανοδική πορεία. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα λείψουν εντελώς οι αγχωτικές και απαιτητικές περίοδοι, που αρκετές φορές δεν θα ξέρεις πώς να διαχειριστείς.Με τον Δία στον Λέοντα για το πρώτο οχτάμηνο του έτους, δηλαδή μέχρι τις αρχές Αυγούστου, θα σου δοθεί η δυνατότητα να πετύχεις στόχους, με πολλές έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες από τη μεριά σου, να αξιοποιούνται καταλλήλως. Ίσως μάλιστα, αυτό το διάστημα να βρεις τη δύναμη να προβείς σε αλλαγές στις σχέσεις σου με συναδέλφους και συνεργάτες, καθώς και σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σου. Αλλαγές, που σίγουρα θα σε διευκολύνουν αισθητά.

Το διάστημα που ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Σκορπιό, από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, θα κληθείς να αναλάβεις αυξημένες υποχρεώσεις και η καριέρα σου θα κινηθεί σε πιο αργούς ρυθμούς, ωστόσο η συνέπεια και η οργάνωση θα σε ανταμείψουν.

Το φθινόπωρο, με τον Δία να έχει πλέον εγκατασταθεί στην Παρθένο, θα σου ασκήσει αρκετές πιέσεις και θα σου προκαλέσει ένα άγχος, που θα δυσκολευτείς αισθητά να διαχειριστείς. Αν προσέξεις τις αντιθέσεις και τις αντιδράσεις που μπορεί να προκληθούν αυτήν την περίοδο, τότε η δράση σου θα στεφθεί με επιτυχία.

Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να αυξήσεις κάπως τα έσοδά σου, για να τα ισορροπήσεις με τα έξοδα σου, διαφορετικά θα εξακολουθείς να κινείσαι σε ένα πεδίο αμφιβολίας και ανασφάλειας.

Myastro

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη