Σας εκνευρίζουν τα βίντεο στο facebook;; Δείτε τι να κάνετε για να απαλλαγείτε!

Τις τελευταίες βδομάδες παρατηρήσατε πως τα Video στο News Feed σας στο Facebookάρχισαν να παίζουν μόνα τους, αυτό έγινε γιατί το facebook αποφάσισε να… ενεργοποιήσει την αυτόματη αναπαραγωγή τους.

Ωστόσο υπάρχει τρόπος και μάλιστα σε πολύ λίγα και απλά βήματα να το απενεργοποιήσετε, ειδικά για εσάς που δεν έχετε τελευταίας γενιάς υπολογιστή θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Αρχικά πηγαίνετε στις ρυθμίσεις στο πάνω δεξιά μέρος του της σελίδας του Facebook. Πατάτε στο βελάκι που δείχνει προς τα κάτω και στο μενού που εμφανίζεται, όπως παρακάτω, επιλέγετε «Settings» (ή ρυθμίσεις) Στο αριστερό κομμάτι της οθόνης εντοπίζετε που λέει Videos και το επιλέγετε. Και στο δεξί μέρος της οθόνης απενεργοποιείτε την αυτόματη αναπαραγωγή Video. update 1: Για Smartphone (iPhone ή Android) η διαδικασία είναι παρόμοια:

Πηγαίνετε δεξιά στο μενού επιλογών του λογαριασμού σας και κατεβαίνετε μέχρι να βρείτε το «Ρυθμίσεις εφαρμογής» Στις ρυθμίσεις εφαρμογής βρίσκετε μία επιλογή «Αυτόματη έναρξη βίντεο» Αφού το επιλέξετε, εμφανίζονται τρεις ακόμα επιλογές. Διαλέξτε όποια επιθυμείτε και τέλος.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη