«Πρωθυπουργός σε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ο Σαμαράς»

Σκληρή επίθεση στη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Τόνισε παράλληλα…

πως αν υπάρχουν βουλευτές της συγκυβέρνησης που έχουν αντιληφθεί τι έχουν ψηφίσει και έχουν αποφασίσει να ρίξουν την κυβέρνηση, να τη ρίξουν σήμερα το βράδυ.

Ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές και σημείωσε: «Δεν θα κάνουμε αυτό που έκανε ο κ. Σαμαράς με την Πολιτική Άνοιξη, που πρόσφερε δώρο στο ΠΑΣΟΚ. Δεν θα δώσουμε τεχνητή αναπνοή στην κυβέρνηση. Έχουμε πρόταση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα την καταθέσουμε μετά τις εκλογές».

Κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι είναι «πατερίτσα» του ΠΑΣΟΚ και «πρωθυπουργός σε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ» που παρέχει ασυλία στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Ο κ. Σαμαράς πρέπει να φύγει γρήγορα από τη θέση που κατέχει», δήλωσε και πρόσθεσε πως δεν θα υπάρχει ασυλία για κανέναν. Ανέφερε, για παράδειγμα, πως ακόμα κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσει να δώσει ασυλία στον Γιώργο Παπανδρέου, θα βρει απέναντί του τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος απάντησε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είναι πατερίτσα κανενός» και η όποια συνεργασία τους θα γίνει με βάση τις αρχές που έχουν ανακοινώσει.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι το κόμμα του παρουσίασε πρόταση για το πώς μπορούν οι πολίτες να προσφύγουν εναντίον του ΕΝΦΙΑ και να μην τον πληρώσουν και το επόμενο διάστημα θα καταθέσει πρόταση νόμου για τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων πολιτών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό θα συναντηθεί, όπως είπε, με τους πολιτικούς αρχηγούς του δημοκρατικού τόξου για τη συγκρότηση κοινού μετώπου.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη