Αίθριος ο καιρός σήμερα

Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με και πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών τοπικού χαρακτήρα νωρίς το πρωί στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Νότιο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως…

26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 27 στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 17 έως 29 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα βόρεια μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, και στα νότια ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και πιθανόν στα Δωδεκάνησα τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη