Οι περισσότεροι γέλασαν με την ιδέα αυτής της γιαγιάς. Αυτό που κατάφερε όμως να κάνει στην αποθήκη της είναι εκπληκτικό…

Πολλοί από τους φίλους της Monica Smith γέλασαν και την ειρωνεύτηκαν όταν αποφάσισε να μεταμορφώσει το σπιτάκι του κήπου της σε… κανονική κατοικία για την ίδια. Ο σκοπός της γιαγιάς όμως ήταν ιερός.

Η επταμελής οικογένεια της κόρης της έχασε το σπίτι της κι έτσι έπρεπε η ίδια να αναλάβει πρωτοβουλία για να στηρίξει τους αγαπημένους της. Τους παραχώρησε, λοιπόν, το δικό της σπίτι και έσπευσε να κάνει τις κατάλληλες αλλαγές στην αποθήκη του κήπου, προκειμένου να γίνει βιώσιμος χώρος για την ίδια. Η γιαγιά είναι κουλ κι ακόμα πιο …πολυμορφικό κι επιτυχημένο φαίνεται να είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών της!

Κατάφερε πραγματικά να μεταμορφώσει ένα χώρο εμβαδού περίπου 4.00 επί 3.50 μέτρα. Στη στάθμη του ισογείου χώρεσε δυο διαφορετικές λειτουργίες… Μια μικρή αξιολάτρευτη κουζίνα, με όλα τα κομφόρ… με δικό της ντουλάπι. Ενώ στην ίδια στάθμη υπάρχει και το σαλόνι, με πλήρη επίπλωση! Και φυσικά, από ένα τέτοιο σαλόνι, δεν θα μπορούσε να λείπει και η τραπεζαρία… Στον πάνω όροφο είναι το υπνοδωμάτιο… με δική του ντουλάπα, χτιστό κομοδίνο και κρεβάτι! Εξίσου κουκλίστικο με το ισόγειο… Το τερμάτισε!!! Η εξωτερική διαμόρφωση δεν είναι ακόμα έτοιμη. Τί; Νομίζατε πως μια super γιαγιά σαν αυτήν δεν θα ήθελε και δικό της κήπο; Είναι στα άμεσα σχέδιά της, όπως δηλώνει η ίδια.

Το πιο εντυπωσιακό του εγχειρήματός της είναι πως η Monica δεν προσέλαβε ούτε αρχιτέκτονα ούτε κατασκευαστές. Οι μόνοι που συνεργάστηκαν μαζί της είναι η κόρη και τα εγγόνια της.

Η δεύτερη κόρη της υπεργιαγιάς διευκρινίζει ότι το σπίτι που παραχώρησε στην κόρη της διαθέτει μόνο δύο υπνοδωμάτια, οπότε η γιαγιά Monica δεν θα χωρούσε. Πάντως δεν φαίνεται να πτοήθηκε καθόλου και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε. Πολλοί θα ζήλευαν ένα τέτοιο κουκλόσπιτο!

Νομίζουμε πως διεκδικεί επάξια τον τίτλο της Μητέρας και Γιαγιάς της Χρονιάς!

διαφορετικό

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη