Πιτσιρικάδες είχαν ρημάξει τα ποδήλατα στο Κιλκίς!

Ούτε τα ίδια τα μέλη της σπείρας των ανήλικων παιδιών που εξαρθρώθηκε στην πόλη του Κιλκίς, θυμούνται πόσα… ποδήλατα είχαν κλέψει το τελευταίο χρονικό διάστημα! Οι τέσσερις πιτσιρικάδες είχαν στην κατοχή τους τουλάχιστον…

επτά, αλλά και δεκάδες εξαρτήματα από άλλα!

Η τελευταία κλοπή από την πυλωτή μιας πολυκατοικίας, ήταν μοιραία για τους ανήλικους κλέφτες που είναι ηλικίας 13 ως 16 χρόνων. Εντοπίστηκαν άμεσα αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθησαν, ενώ το ποδήλατο που είχαν κλέψει αποδόθηκε στον 19χρονο ιδιοκτήτη του. Σε διάφορα σημεία όπου τα είχαν κρύψει, βρέθηκαν άλλα επτά ποδήλατα, αλλά και σέλες, ζάντες, λάστιχα και άλλα ανταλλακτικά ποδηλάτων, καθώς και ένας μεταλλικός κόφτης και μία πένσα που χρησιμοποιούσαν για να κόβουν τις αλυσίδες ασφαλείας.

Οι «άγουροι» κλέφτες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς που τους απήγγειλε κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους γονείς τους που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων. Παράλληλα, συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών των κλεμμένων ποδηλάτων και εξαρτημάτων, ώστε να τους επιστραφούν.

Via

..
             -->
Νεότερη Παλαιότερη