
Υλικά συνταγής
για τα σουτζουκάκια
500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
500γρ. κιμάς χοιρινός
1 αυγό
1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο
1 ½ φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη ή 2 φέτες ψωμί μουλιαμένο και καλά στραγγισμένο (μόνο η ψίχα)
1 κ.γ. ρίγανη
1 πρέζα κύμινο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. κοφτό αλάτι
1 κ.γ. κοφτό πιπέρι
ελαιόλαδο για άλειμμα για την σάλτσα 1/3 φλιζτ. ελαιόλαδο
3 κρεμμύδια μεγάλα σε φέτες
2 ντομάτες μεγάλες ώριμες ψιλοκομμένες
1 κ.σ. πελτές ντομάτας
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. κοφτή ρίγανη
αλάτι
πιπέρι Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Via
500γρ. κιμάς χοιρινός
1 αυγό
1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο
1 ½ φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη ή 2 φέτες ψωμί μουλιαμένο και καλά στραγγισμένο (μόνο η ψίχα)
1 κ.γ. ρίγανη
1 πρέζα κύμινο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. κοφτό αλάτι
1 κ.γ. κοφτό πιπέρι
ελαιόλαδο για άλειμμα για την σάλτσα 1/3 φλιζτ. ελαιόλαδο
3 κρεμμύδια μεγάλα σε φέτες
2 ντομάτες μεγάλες ώριμες ψιλοκομμένες
1 κ.σ. πελτές ντομάτας
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. κοφτή ρίγανη
αλάτι
πιπέρι Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Via
Tags
ΕΙΔΗΣΕΙΣ