
Υλικά συνταγής
για την πίτσα
4-5 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα
10 αντζούγιες φιλέτα
10 μαύρες ελιές ολόκληρες, χωρίς κουκούτσι
1 κ.γ. κάπαρη
1 κ.γ. ρίγανη
2 φλιτζ. γκούντα για τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι
1 φακελάκι μαγιά ξερή
1 φλιτζ. γάλα φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. ζάχαρη
2 κ.σ. ελαιόλαδο (για να αλείψουμε το ταψί) για τη σάλτσα ντομάτας 1 φλιτζ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας ή ντομάτα κονκασέ ή χυμό εμπορίου
1 κ.σ. ελαιόλαδο κ.γ. ρίγανη
αλάτι κ.γ. ζάχαρη Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Via
10 αντζούγιες φιλέτα
10 μαύρες ελιές ολόκληρες, χωρίς κουκούτσι
1 κ.γ. κάπαρη
1 κ.γ. ρίγανη
2 φλιτζ. γκούντα για τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι
1 φακελάκι μαγιά ξερή
1 φλιτζ. γάλα φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. ζάχαρη
2 κ.σ. ελαιόλαδο (για να αλείψουμε το ταψί) για τη σάλτσα ντομάτας 1 φλιτζ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας ή ντομάτα κονκασέ ή χυμό εμπορίου
1 κ.σ. ελαιόλαδο κ.γ. ρίγανη
αλάτι κ.γ. ζάχαρη Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Via
Tags
ΕΙΔΗΣΕΙΣ