Υποψήφιος δήμαρχος Θέρμου ο Γιώργος Κοντογιάννης

unnamedO κ. Γιώργος Κοντογιάννης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα για τη δημαρχία Θέρμου. Συγκεκριμένα αναφέρει:
Με δεδομένες τις οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες που βιώνει το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών της χώρας μας, σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, είμαστε υποχρεωμένοι να ενεργοποιηθούμε όλοι.
Βρισκόμαστε σε μια ιστορική στιγμή, όπου οι γνωστοί τρόποι έκφρασης και οργάνωσης της πολιτικής ζωής, πλησιάζουν την ημερομηνία λήξης τους. Είναι καιρός πια, να περάσει ο δήμος στα χέρια νέων….. ανθρώπων, που ενδιαφέρονται ειλικρινά και άδολα για την ανάπτυξη του τόπου τους.
Προτεραιότητά μας, ο άνθρωπος! Πρόθεσή μας είναι να δώσουμε το δήμο Θέρμου στους πολίτες του, να
αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητάς του και να του δώσουμε μια προοπτική ανάπτυξης, προκειμένου να καταστεί ο δήμος βιώσιμος και απόλυτα ισχυρός.
Η επιλογή μου να εμπλακώ στη διεκδίκηση της δημαρχίας του δήμου Θέρμου, καθορίστηκε και οριστικοποιήθηκε από την θερμή παρότρυνση φίλων και συνεργατών.
Βασική μας αρχή, η υπεράσπιση των συμφερόντων των δημοτών και του δήμου, μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και ιδιοτελή οικονομικά συμφέροντα.
Σας καλώ ΟΛΟΥΣ να αγωνιστούμε, χωρίς σκοπιμότητες και εξαρτήσεις και όλοι μαζί να δώσουμε την μάχη για την αλλαγή στον Δήμο Θέρμου.
Με τιμή,
Κοντογιάννης Γεώργιος,
Υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμου


..
             -->
Νεότερη Παλαιότερη