Πώς θα αποφύγετε τις ενοχλήσεις στο στομάχι σας;

Τάση για εμετό, μυϊκοί πόνοι, διάρροια είναι κάποια από τα ενοχλητικά συμπτώματα που μπορούν να σας χαλάσουν τη διάθεση... Οι ιοί που επηρεάζουν το στομάχι σας μπορούν να σας δημιουργήσουν...

διάφορα συμπτώματα τα οποία να έχουν
διάρκεια από μία ημέρα έως και εβδομάδα. Δυστυχώς, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε όταν αποκτήσετε έναν ιό είναι να τον αφήσετε ακολουθήσει την πορεία του. Αφήστε το σώμα σας να κάνει ό,τι πρέπει να κάνει. Επιλέξτε στεγνές τροφές και αποφύγετε τα πολλά υγρά χωρίς να τα αμελείτε όμως για να μην αφυδατωθείτε. 

Αποφύγετε τα γαλακτοκομικά προϊόντα, την καφεΐνη και το αλκοόλ, δεδομένου ότι θα επιδεινώσει ολόκληρο το πεπτικό σας σύστημα. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για κάποια φαρμακευτική αγωγή που θα σας βοηθήσει στο θέμα της διάρροιας. Μόλις έχετε έναν ιό στο στομάχι, θέλετε να κάνετε τα πάντα από το χέρι σας για να το αποτρέψει από το να συμβεί ξανά. Δεδομένου ότι αυτοί οι ιοί είναι τρομερά μεταδοτικοί, πλένετε τα χέρια σας συχνά, ειδικά όταν είστε σε δημόσιους χώρους. Επίσης, επιλέξτε υγιεινή διατροφή και προσθέστε την άσκηση στη ζωή σας καθώς θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. 
jenny.gr

Via

Thermo-portal.gr
             -->
Νεότερη Παλαιότερη