Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6

Σύμφωνα με το Journal of Electrochemical Science, όταν ψήνουμε φαγητό στο αλουμινόχαρτο...

απελευθερώνεται αλουμίνιο καθώς ανεβαίνει η θερμοκρασία, το οποίο καταναλώνουμε μαζί με την τροφή που έχουμε μαγειρέψει. Σύμφωνα με το έγκυρο επιστημονικό περιοδικό, αυτό είναι βλαβερό για την υγεία μας. Αντίθετα, δεν είναι
ανθυγιεινό το να τυλίγουμε τα κρύα φαγητά, το τοστ, κ.λπ. σε αλουμινόχαρτο. Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
             -->

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: