Τι δείχνει για εσένα ο τρόπος που κάθεσαι;

Εσύ πως συνηθίζεις να κάθεσαι στην καρέκλα; Η στάση στην οποία καθόμαστε στην καρέκλα αποκαλύπτει το κρυμμένο προφίλ μας!

Μάθε τι αποκαλύπτει η στάση σου για εσένα και δες αν ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες της προσωπικότητάς σου. Πάτα το "επόμενο" για να το διαπιστώσεις.

Σε ορθή γωνία με τα πόδια "ερμητικά" κλειστά

Είσαι ήσυχη και κλειστή σαν χαρακτήρας. Δεν ανοίγεσαι εύκολα και βλέπεις με καχυποψία όποιον σε πλησιάζει, θεωρώντας πως οι πάντες κάτι θέλουν να αποκομίσουν από εσένα. Είσαι βέβαια «ψυχοπονιάρα» και θέλεις να βοηθάς όσους έχουν ανάγκη κάτι που σε κάνει απίστευτα αξιαγάπητη. Σταυροπόδι

Είσαι αυτό που λέμε έξω καρδιά! Όσοι σε ξέρουν αναγνωρίζουν στο πρόσωπό σου έναν άνθρωπο ανοιχτό και μεγαλόκαρδο. Είσαι ιδιαίτερα αγαπητή ενώ ένα από τα δυνατά σου σημεία είναι η ειλικρίνεια, η αμεσότητα και η εμπιστοσύνη που αποπνέεις.

Ανάμεσα στα "πλην" σου ξεχωρίζουν η έλλειψη τακτ αλλά και η αδυναμία σου να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Ξέρεις τι σου αρέσει και τι θέλεις αλλά και πως θα το αποκτήσεις. Να θυμάσαι βέβαια πως λίγη υπομονή δεν βλάπτει. Χαλαρά σε άνετη στάση με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά

Είσαι τέρας ψυχραιμίας και συχνά δίνεις την εντύπωση της σκληρής. Σ’ αρέσει να παρατηρείς

τους ανθρώπους γύρω σου και να επεξεργάζεσαι δεδομένα. Πιστή στις αποφάσεις που παίρνεις προσπαθείς σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου ακόμη κι αν αυτοί αποδειχτούν αυτοκαταστροφικοί.

Τα παρακάλια και η διαλλακτικότητα δεν είναι του στυλ σου καθώς γνωρίζεις καλά πως η επιτυχία θέλει προσήλωση στους στόχους. Γι΄αυτό άλλωστε κινείσαι στα πρότυπα του χαμαιλέοντα. Ανάλογα με την περίσταση είσαι ομιλητική ή σιωπηλή αλλά πάντα κινείσαι βάσει λογικής. Αφέσου! Λίγο συναίσθημα δεν κάνει κακό.

Με τα πόδια στο πλάι

Είσαι γεμάτη χάρη και στυλ κι αυτό είναι αδιαμφισβήτητο! Ακόμη και ο τρόπος που κάθεσαι είναι άκρως θηλυκός και ναζιάρικος! Η γοητεία σου είναι το μεγαλύτερο όπλο σου με το οποίο μπορείς να κατατροπώσεις ακόμη και τους εχθρούς σου. Όταν πρόκειται για την επίλυση διαφορών προτιμάς την ευθεία αντιπαράθεση και δεν κρύβεσαι πίσω από λέξεις.

Σε γενικές γραμμές είσαι ένας ευχάριστος άνθρωπος αλλά και ευάλωτη στην κολακεία, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένη αξιολόγηση ανθρώπων και καταστάσεων. Προσοχή

λοιπόν κι όχι βιαστικές κινήσεις.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη