Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6

Υλικά 1/2 κούπας καρυδόψιχα ή αμύγδαλα ασπρισμένα, τριμμένη

2/3 κούπας ελαιόλαδο ή 1 κούπα σισαμέλαιο

3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο σε νερό και στυμμένο

2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού

2 κουταλιές της σούπας ξύδι

3-4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες

λίγο αλάτι Εκτέλεση

Τρίβουμε το καρύδι (ή τα αμύγδαλα) στο μπλέντερ, βάζουμε το ψωμί, το σκόρδο, το ξύδι, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και χτυπάμε 3-4 λεπτά, μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.

Προσθέτουμε σε συνεχή ροή το ελαιόλαδο και χτυπάμε μέχρι να γίνει η σκορδαλιά λεία.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: