Τα λάθη που κάνουν τους άντρες να τρέχουν - Τι δεν πρέπει να του πεις στο πρώτο ραντεβού!

Και, δυστυχώς, όσο αυξάνονται τα χρόνια άλλο τόσο αυξάνονται και τα λάθη στα οποία πέφτουν οι γυναίκες, κυρίως στα πρώτα ραντεβού...

1. Μιλούν για γάμους

Το να μιλά μια 30άρα σε έναν άνδρα για γάμους στο ραντεβού τους εκλαμβάνεται σχεδόν πάντα ως σημάδι πως θέλει να προχωρήσει σύντομα στο επόμενο στάδιο. Λάθος μήνυμα.

2. Μιλούν για τον ιδανικό όπως και για τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ

Δεν βγαίνω με άνδρα κάτω από 1,80 και που βγάζει λιγότερα από 50.000 τον χρόνο ή που δεν έχει δικό του σπίτι». Αυτή δεν είναι μια φράση που πρέπει να ακούγεται ούτε για αστείο.

3. Λυπούνται τον εαυτό τους

Βγαίνω πάντα με αποτυχημένους! Είμαι τόσο κουρασμένη να βγαίνω ραντεβού. Δεν θα μπορέσω να βρω τον έναν και μοναδικό». Η ηττοπάθεια δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος ούτε για σχέσεις, ούτε για ραντεβού, αλλά ούτε και για να κυλά ευχάριστα η ζωή.

4. Υπεραναλύουν τα πάντα

Ναι, είναι αλήθεια, στους άνδρες αρέσουν οι 20άρες για το στητό τους στήθος, αλλά και για έναν ακόμη λόγο: δεν αναλύουν το κάθε τι που θα πουν και δεν σκέφτονται ότι κρύβεται κάτι πίσω από τη φράση τους. Χωρίς την πίεση του να φοβούνται μήπως παρεξηγηθεί η φράση τους και το ραντεβού μετατραπεί σε συνέντευξη για δουλειά, οι άνδρες προτιμούν να βγαίνουν με νεότερες.

5. Μιλούν για γιόγκα, Ρέικι, διαλογισμό και πνευματικά καταφύγια

Στους άνδρες όλα αυτά ακούγονται: μπλα, μπλα, μπλα…

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη