Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6

Η θερμοκρασία ήταν πολύ μεγάλη και τελικά το ωραίο χοιρινό ρολό σας κατέληξε... μαύρο. Τι κάνουμε τώρα; Για κάποια φαγητά, όπως τα γλασαρισμένα παϊδάκια στο barbecue, κάτι τέτοιο μπορεί να αποβεί και σε καλό, για τα περισσότερα φαγητά όμως οι επιλογές σας είναι αρκετά περιορισμένες. Ένα κόλπο που έκαναν οι γιαγιάδες μας αν τους καιγόταν το φαγητό, ώστε να μην το πετάξουν, ήταν να καλύπτουν το σκεύος με μια βρεγμένη πετσέτα με καυτό νερό, μέχρι αυτή να κρυώσει. Έτσι κατάφερναν να «τραβήξουν» την καπνισμένη, καμένη γεύση από το φαγητό σε μεγάλο βαθμό. Για να αποφύγετε όμως να βρεθείτε σε αυτή τη θέση, ακολουθήστε αυτούς τους 3 κανόνες: Δώστε μεγάλη προσοχή στη θερμοκρασία και τον χρόνο που θα ψήσετε το φαγητό

Μην το αφήσετε καθόλου από τα μάτια σας όσο ψήνεται Επενδύστε σε μια καλή κατσαρόλα, τηγάνι ή ταψί από χυτοσίδηρο ή βαρύτερο υλικό, υψηλής ποιότητας, ώστε να αντέξει την θερμότηταΠηγή: http://www.queen.gr/

Thermo-portal.gr
banner ads             -->

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: