Κλοπ: «Το καλοκαίρι θα κάνουμε τις επενδύσεις που πρέπει»


    Ο Γιούργκεν Κλόπ επανέλαβε την πίστη του στη Λίβερπουλ, παρά την κακή φετινή σεζόν, και το καλοκαίρι θα επιβλέψει τις σημαντικές αλλαγές που θα γίνουν στο

ρόστερ των «κόκκινων». Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα χρειάζεται αλλαγές, αλλά αυτές δεν μπορούν να γίνουν μέσα σε μια ημέρα, μετά την ήττα στο Μάντσεστερ από τη Σίτι με 4-1: 
    «Η ομάδα σίγουρα είναι σε μια μεταβατική περίοδο. Χρειάζονται αλλαγές, αλλά οι φίλαθλοι πρέπει να καταλάβουν πως αυτές δεν μπορούν να γίνουν μέσα σε μια ημέρα», τόνισε ο 55χρονος κόουτς.
    Σύμφωνα μάλιστα με αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση τον στηρίζει απόλυτα και μάλιστα τον έχει διαβεβαιώσει πως θα του διαθέσει το καλοκαίρι τα απαραίτητα ποσά για να μπορέσει να αναδιαρθρώσει το ρόστερ της ομάδας, με πρώτο στόχο τον Τζουντ Μπέλινγκαμ της Ντόρτμουντ.

    «Δεν ξέρω ποιοι θα έρθουν στην ομάδα, αλλά ξέρω καλά πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και το καλοκαίρι θα κάνουμε τις επενδύσεις που πρέπει. Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουμε τις επαφές για μεταγραφές παικτών, ώστε να είμαστε έτοιμοι τη νέα σεζόν», συμπλήρωσε ο Γερμανός κόουτς.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 
...
Νεότερη Παλαιότερη