Θέσεις εργασίας σε μεγάλο Όμιλο (ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου - Κιλκίς)


Όμιλος στην Κεντρική Μακεδονία αναζητά προσωπικό για τη μονάδα παραγωγής χάρτινης συσκευασίας με έδρα τη ΒΙΠΕ Σταυροχωρίου-Κιλκίς:

  • Ανειδίκευτος Εργάτης (χωρίς απαραίτητη σχετική εμπειρία)
  • Βοηθός Λαμιναριστικής Μηχανής (χωρίς απαραίτητη σχετική εμπειρία)
  • Χειριστής Κοπτικής Μηχανής (για χειρισμό Επίπεδης Κοπτικής και Προετοιμασία Καλουπιού) με προϋπηρεσία στην κατασκευή κουτιών από χαρτί ή/και χαρτόνι
  • Χειριστής Εκτυπωτικής Μηχανής (για Προετοιμασία Χαρτιού για Εκτύπωση, Προετοιμασία Εκτυπωτικής, Γέμισμα Μελάνης και Καθαρισμό Μελανιών-Κυλίνδρων)

Το ωράριο τη δεδομένη στιγμή είναι σταθερό (ΔΕ-ΠΑ 8:00-16:20), ωστόσο είναι επιθυμητή η διάθεση εργασίας σε εναλλασσόμενο ωράριο σε περίπτωση μελλοντικών αλλαγών.

Εάν σας ενδιαφέρουν οι θέσεις και θεωρείτε ότι προσιδιάζουν στο επαγγελματικό σας προφίλ, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση biografiko@dypa.gov.gr με την ένδειξη στο θέμα "Κωδικός θέσης 158" και την ειδικότητα. Προσοχή! Στο θέμα του μηνύματός σας θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά ο κωδικός της θέσης. Σε αντίθετη περίπτωση το βιογραφικό σας δεν μπορεί να αξιοποιηθεί.... ...
Νεότερη Παλαιότερη