Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν χαλιέται, συνεχίζει» – Όλα όσα είπε η μητέρα του μετά την περιπέτεια με τα παπούτσια

Για την περιπέτεια που αντιμετώπισε ο Μίλτος Τεντόγλου με την ακύρωση του άλματός του λόγω των παπουτσιών που φορούσε μίλησε η μητέρα του.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, «είχε στόχους και προσπαθεί να πετύχει αυτά που ο ίδιος θεωρεί σημαντικά. Του εύχομαι καλή επιτυχία, μιλάμε πάντα πριν από κάθε αγώνα. Του έχω εμπιστοσύνη. Δεν επηρεάζεται από όλα αυτά. Εμένα το πρόβλημα μου ήταν πως νιώθει, αν τσαντίστηκε, αν στενοχωρήθηκε, αν αποδιοργανώθηκε από όλα αυτά ενόψει του απογευματινού αγώνα. Του μίλησα και μου είπε «εγώ δεν χαλιέμαι από όλα αυτά, συνεχίζω».

Αμέσως μετά, ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, επανέλαβε ότι ο Μίλτος Τεντόγλου «μπορεί να κάνει τέτοιο άλμα και ξυπόλητος».

Όπως είπε ο Γιώργος Πομάσκι, «ο Μίλτος είναι ικανό και ιδιαίτερο παιδί. Δεν μπορούσε να μην αντιδράσει εκείνη την στιγμή. Ουσιαστικά η Ομοσπονδία ήθελαν να αποδείξει ότι δεν έχει ελατήρια μέσα στα παπούτσια».

Ερωτηθείς για το μεγαλύτερο άλμα που έχει κάνει ο Μίλτος Τεντόγλου στις προπονήσεις, ο Γιώργος Πομάσκι είπε ότι «ο άλτης μας έχει επιτύχει επίδοση 8,40 μέτρων».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη