Πρίγκιπας Χάρι: Έκανα χρήση κάνναβης όταν η Μέγκαν κοιμόταν

Η σχέση του πρίγκιπας Χάρι με τα ναρκωτικά δεν τελείωσε την εφηβεία του

Την αποκάλυψη ότι η σχέση του με τα ναρκωτικά δεν έχει τελειώσει κάνει στην αυτοβιογραφία του «Spare» (μετ: Ρεζέρβα) ο πρίγκιπας Χάρι.

Όπως ο ίδιος λέει, πριν δύο χρόνια, κάπνισε ένα τσιγάρο μαριχουάνας όσο ο ίδιος και η οικογένειά του έμεναν στο σπίτι του Αμερικανού ηθοποιού Τάιλερ Πέρι στο Λος Άντζελες το 2020, αφού έφυγαν από τον Καναδά.

«Αργά το βράδυ, με όλους να κοιμούνται, περπατούσα στο σπίτι, ελέγχοντας τις πόρτες και τα παράθυρα. Κάθισα στο μπαλκόνι και κάπνισα ένα τσιγάρο μαριχουάνας. Το σπίτι είχε θέα την κοιλάδα, και θυμάμαι ότι άκουγα τα βατράχια και μύριζα τον αέρα».

Να σημειωθεί ότι η χρήση κάνναβης έγινε νόμιμη στην Καλιφόρνια το 2016.

Δεν θα γυρίσουμε ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο

Σίγουρος πως ο ίδιος και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα επιστρέψουν ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο, εμφανίστηκε σε νέα συνέντευξή του ο πρίγκιπας Χάρι. Μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning America», του ABC News, υποστήριξε πως ακόμα και αν υπήρχε συμφωνία για να συμβεί αυτό, δεν θα ήταν εφικτή μια επιστροφή καθώς θα ήταν «μη επιβιώσιμη», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν νομίζω ότι θα είναι ποτέ δυνατό, δεν νομίζω ότι ακόμα κι αν υπήρχε συμφωνία ή διευθέτηση μεταξύ εμένα και της οικογένειάς μου, υπάρχει αυτό το τρίτο μέρος θα κάνει ό,τι μπορεί για να βεβαιωθεί ότι αυτό δεν είναι δυνατό, χωρίς να μας εμποδίσει να επιστρέψουμε αλλά να το καταστήσουμε μη επιβιώσιμο», ήταν τα λόγια του.

Ως «τρίτο μέρος», σύμφωνα με τους Βρετανούς, μπορεί να θεωρηθεί το παλάτι γενικότερα αλλά και ο Τύπος, καθώς σύμφωνα με τον Χάρι διαρκώς κατασκευάζονταν δημοσιεύματα προκειμένου να τον φέρουν σε κόντρα με τον αδερφό του, Ουίλιαμ, όπως και να βάλουν σε διαμάχη τις συζύγους τους, Μέγκαν και Κέιτ αντίστοιχα.

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη