Ξεσπάει ο γιος του Νότη Μαυρουδή για τους δημοσιογράφους

Η παρουσία δημοσιογράφων έχει ενοχλήσει την οικογένεια του Νότη Μαυρουδή – Παράκληση του γιου του Χάρη μέσω Facebook

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Νότη Μαυρουδή. Η πολιτική κηδεία του ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στο κοιμητήριο Χαλανδρίου και έπειτα θα ακολουθήσει η αποτέφρωση της σωρού του στη Ριτσώνα.

Ωστόσο η έντονη δημοσιογραφική παρουσία έξω από το εξοχικό της οικογένειας προκάλεσε τον θυμό του γιου του, ο οποίος με ανάρτηση στο Facebook παρακάλεσε τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ζητήσουν από τους εργαζόμενούς τους να αποχωρήσουν από τον χώρο τους και να σεβαστούν τις δύσκολες ώρες που βιώνουν.

«Την τελευταία φορά που θυμάμαι τον πατέρα μας να κλαίει ήταν όταν πέθανε ο Χατζιδάκις. Θυμάμαι επίσης πόσο ήταν θυμωμένος με τον τρόπο που κάποιοι “δημοσιογράφοι” δεν σεβάστηκαν τον θάνατό του αλλά έδειχναν σε τηλεοπτική μετάδοση τον Χατζιδάκι να μεταφέρεται με το φορείο.

Ο πατέρας μας με την στάση ζωής του, απέφυγε αυτή τη “δημοσιογραφία” δεν “έπαιξε” ποτέ το παιχνίδι του life style, κρατώντας το μέτρο και τις ισορροπίες που ο ίδιος επέλεξε.

Αυτή τη στιγμή ακροβολισμένοι παπαράτσι “δημοσιογράφοι” γύρω από το εξοχικό μας, μη σεβόμενοι τη στάση ζωής μας, επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας. Εκπομπές life style μας τηλεφωνούν ρωτώντας μας ερωτήσεις που ποτέ δεν θα μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος να ρωτήσει συνάνθρωπο που μόλις έχει χάσει τον σύντροφό του, τον γονιό του.

Παρακαλώ πολύ τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ζητήσουν από τους εργαζόμενούς τους να αποχωρήσουν και να σεβαστούν (έστω και για τους τύπους) τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο Χάρης Μαυρουδής.

Πηγή

...
Νεότερη Παλαιότερη