Θρήνος στην Κρήτη: 40χρονη πέθανε μετά από ίωση – Ήταν μητέρα 3 παιδιών

Κατέληξε μια 40χρονη μητέρα τριών παιδιών στο Ηράκλειο μετά από «κεραυνοβόλο μυοκαρδίτιδα» η οποία προκλήθηκε λόγω ίωσης

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη ο θάνατος μιας 40χρονης, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ενώ νοσηλευόταν με βαριά ίωση.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν και μητέρα τριών παιδιών, πέθανε από «κεραυνοβόλο μυοκαρδίτιδα», σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ήταν τόσο επιβαρυμένη η κατάσταση της, που ήταν αδύνατον να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr ο λόγος που η μητέρα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο ήταν μια λοίμωξη του αναπνευστικού που προκλήθηκε από κάποιου κρυολόγημα ή ίωση που την ταλαιπωρούσε από πριν, για αυτό και αναζητούνται με εργαστηριακές εξετάσεις τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Όπως δήλωσε ο διοικητής του ΠΑ.Γ.Ν.Η. Γιώργος Χαλκιαδάκης: «Η γυναίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο με κεραυνοβόλο μυοκαρδίτιδα, μετά από εμπύρετο λοίμωξη. Το αίτιο της λοίμωξης είναι υπό διερεύνηση. Έχουν αποκλειστεί η γρίπη, ο κορωνοϊός και ο RSV. Η κεραυνοβόλος μυοκαρδίτιδα, είναι μία σπάνια μορφή μυοκαρδίτιδας. Έχουμε στείλει εξειδικευμένες εξετάσεις στην Αθήνα για να μάθουμε τι ακριβώς ήταν αυτό που την προκάλεσε».

Εργαζόταν σε νοσοκομείο του νησιού η 40χρονη

Η 40χρονη Ειρήνη Μαγκώνη εργαζόταν στο Γ.Σ Σητείας – Αποκεντρωμένης Οργανικής Μονάδας (ΑΟΜ) Σητείας.

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ηρακλείου νοσηλευόταν για ημέρες με ίωση και κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθείΤα τελευταία 24ωρα βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη.

Ήταν παντρεμένη και είχε τρία παιδιά, ενώ ήταν αρκετά αγαπητή σε όλους όσους τη γνώριζαν. Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 15:00 στη Ρούσσα Εκκλησιά.

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη