Έλεν Ντε Τζένερις: Αυτοκτόνησε ο στενός συνεργάτης της DJ tWitch

Σοκαρισμένο το αμερικανικό κοινό από τον ξαφνικό θάνατο του, DJ tWitch, στενου συνεργάτη της Έλεν Ντε Τζένερις

Τέλος στη ζωή του φέρεται να έβαλε ο στενός συνεργάτης της Έλεν Ντε Τζένερις, DJ tWitch σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης.

Ο tWitch ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο αμερικανικό κοινό και τους θαυμαστές της γνωστής παρουσιάστριας Έλεν Ντε Τζένερις, καθώς για περίπου 8 χρόνια ήταν στο πλευρό της καθημερινά, καθώς είχε ενεργό ρόλο στην εκπομπή της, αρχικά ως Dj, ενώ από το 2020 είχε τη θέση του παραγωγού.

Σύμφωνα με την Page Six ο 40χρονος Stephen Boss, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα και ήταν χορευτής, βρέθηκε νεκρός σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λος Άντζελες.

Η σύζυγός του και διάσημη χορεύτρια στις ΗΠΑ Allison Holker όπως αναφέρουν πληροφορίες, είχε ήδη ενημερώσει τις αρχές για την εξαφάνιση του συζύγου της, σημειώνοντας πως εκείνος έφυγε από το σπίτι χωρίς το αυτοκίνητό του, κάτι που δεν συνήθιζε.

Ο θάνατός του μέχρι στιγμής αποδίδεται σε αυτοτραυματισμό από όπλο.

Ο Stephen Boss και η Allison Holker είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, ενώ στις 10 Δεκεμβρίου 2013 είχαν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, γιορτάζοντας μόλις πριν από λίγες ημέρες την ένατη επέτειό τους.

Η Έλεν Ντε Τζένερις είναι σοκαρισμένη από το γεγονός, ενώ αποχαιρέτησε τον συνεργάτη και φίλο της με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είμαι βαθύτατα λυπημένη. O tWitch εξέπεμπε μόνο φως και αγνή αγάπη. Ήταν οικογένεια για μένα και τον αγάπησα με όλη μου την καρδιά. Θα μου λείψει. Στείλτε την αγάπη και την στήριξή σας στην Άλισον και τα παιδιά τους», έγραψε η διάσημη παρουσιάστρια συνοδεύοντας την ανάρτηση με μία κοινή τους φωτογραφία στην οποία αγκαλιάζονται.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CMKDWRNJYRV


Πηγή... ...
Νεότερη Παλαιότερη