Πελέ: Καθησυχάζουν οι κόρες του για την υγεία του – «Θα γυρίσει σπίτι»

Αισιόδοξα μηνύματα από τις κόρες του Πελέ για την κατάσταση της υγείας του.

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες για την κατάστασης υγείας του Πελέ, μετά και την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Αν και τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι βρίσκεται σε μονάδα εντατικής φροντίδας, οι κόρες του Βραζιλιάνου θρύλου του ποδοσφαίρου εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο σοβαρά.

«Είναι λάθος ο κόσμος να λέει ότι βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, ότι βρίσκεται υπό ”παρηγοριτική” φροντίδα. Πιστέψτε μας: δεν είναι αυτό», είπε σε συνέντευξή της η κόρη του Φλάβια στο Globo TV.

Η τελευταία έκθεση από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Άλμπερτ Αϊνστάιν του Σάο Πάολο, που δόθηκε στη δημοσιότητα το απόγευμα του Σαββάτου, ανέφερε ότι ο Πελέ ήταν σε σταθερή κατάσταση και είχε επίσης ανταποκριθεί καλά στη θεραπεία για λοίμωξη του αναπνευστικού που διαγνώστηκε μετά τη νοσηλεία του.

Μια άλλη από τις κόρες του 82χρονου παλαίμαχου άσου, η Κέλι, πρόσθεσε στη συνέντευξη ότι είχε κορονοϊό πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, που οδήγησε στη μόλυνση του αναπνευστικού. «Είναι άρρωστος, είναι ηλικιωμένος, αλλά αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται για λοίμωξη του αναπνευστικού και όταν γίνει καλύτερα θα επιστρέψει στο σπίτι», είπε συγκεκριμένα η Κέλι.

Πελέ μέσα από το νοσοκομείο: Είμαι γερός, έχω ελπίδα

του δηλώνει ότι είναι καλά και ότι έχει πολλή ελπίδα. Ο 82χρονος Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου έγραψε το απόγευμα του Σαββάτου ότι τα μηνύματα για τον ίδιο, αλλά και οι αγώνες της Εθνικής Βραζιλίας που βλέπει στο Μουντιάλ του Κατάρ, τού «δίνουν ενέργεια».

«Φίλοι μου, θέλω όλοι να είστε ήρεμοι και θετικοί», έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram ο Πελέ, για να προσθέσει ότι «είμαι γερός, με πολλή ελπίδα και ακολουθώ τη θεραπεία μου όπως συνήθως. Ευχαριστώ όλη την ιατρική και νοσηλευτική ομάδα για όλη τη φροντίδα που λαμβάνω».

Συμπληρώνει μάλιστα ότι «έχω πολλή πίστη στον Θεό και κάθε μήνυμα αγάπης που λαμβάνω από όλο τον κόσμο με κρατά γεμάτο ενέργεια. Και δείτε τη Βραζιλία στο Μουντιάλ!». «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα», καταλήγει.

Ο Πελέ εισήχθη την Τρίτη ενώ την Πέμπτη ανέφερε ότι ήταν για την τακτική μηνιαία επίσκεψη του. Τον Σεπτέμβριο του 2021 είχε υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου από το παχύ έντερο και ήταν γνωστό ότι έκανε χημειοθεραπείες.

Το Σάββατο, το νοσοκομείο ανέφερε ότι στον Πελέ «εξακολουθεί να χορηγείται θεραπεία» και ότι η κατάστασή του «παραμένει σταθερή», χωρίς επιδείνωση το τελευταίο 24ωρο. Προηγούμενη ανακοίνωση ανέφερε ως αιτία της εισαγωγής λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ έκανε λόγο και για την επανεξέταση της χημειοθεραπείας του.


Πηγή... ...
Νεότερη Παλαιότερη