Μαρούσι: Αυτή είναι η 17χρονη που έσφαξε την 22χρονη

Ως παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα περιγράφουν οι γονείς της, τη 17χρονη που σκότωσε την 22χρονη στο Μαρούσι γιατί της ζήτησε να χωρίσουν.

Στη δημοσιότητα έρχονται φωτογραφίες της 17χρονης που ύστερα από έντονο καβγά με την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι, άρπαξε ένα μαχαίρι και την κατέσφαξε με αλλεπάλληλες μαχαιριές σε λαιμό και σώμα.

Η 17χρονη, τις φωτογραφίες της οποίας δημοσιεύει το Debater.gr, θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα, ενώ το μόνο που φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς μέχρι τώρα είναι ότι σκότωσε την 22χρονη γιατί της ζήτησε να διακόψουν τις σχέσεις τους.

Οι ανακοινώσεις της οικογένειας και του δικηγόρου της 17χρονης

Την υπεράσπισή της ανέλαβε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ενώ υπενθυμίζεται πως ο πρώτος που βρήκε την 22χρονη μέσα σε μια λίμνη αίματος και ειδοποίησε τις Αρχές ήταν ο πατέρας της 17χρονης. Η κόρη του λίγο νωρίτερα είχε πάρει ένα μαχαίρι και είχε κατακρεουργήσει τη φίλη της με αλλεπάλληλες μαχαιριές σε λαιμό και σώμα.

Σε ανακοίνωσή της, η οικογένεια της 17χρονης αναφέρει πως «είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας. Τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της, συναισθανόμαστε πλήρως την οδύνη τους για τον άνθρωπό τους. Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν μια υπέροχη φιλία η οποία δυστυχώς παρεκτράπη παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας».

Σύμφωνα με τους γονείς της, «η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δυστυχώς παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους – ψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευθεί. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της. Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας γνωρίζουν ότι ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της 17χρονης σε ανακοίνωσή του επισημαίνει πως «έλαβα εντολή από τους γονείς της δεκαεπτάχρονης στο Μαρούσι προκειμένου να υπερασπιστώ την κόρη τους που φέρεται πως τέλεσε ανθρωποκτονία εναντίον της 22χρονης φίλης της. Όταν ενημερωθώ από την κυρία Ανακρίτρια και λάβω γνώση της δικογραφίας και των συνθηκών του εγκλήματος, τότε θα μπορώ με βεβαιότητα να ενημερώσω την κοινή γνώμη για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Σίγουρα τα εγκλήματα πάθους όπως το συγκριμένο έχουν πολλές νομικές διακλαδώσεις, αναλύσεις και λεπτομέρειες. Σήμερα θρηνούν δύο οικογένειες και όχι μία. Η οικογένεια της ανήλικης δράστιδος και η οικογένεια του θύματος. Εκπροσωπώντας την φερόμενη ως δράστιδα και έχοντας την ιδιότητα του πληρεξουσίου και αντικλήτου δικηγόρου της σας παραθέτω αυτούσια την ανακοίνωση της οικογένειάς της» προσθέτει ο κ.Θεοδωρόπουλος.

ΠΗΓΗ: Debater

... ...
Νεότερη Παλαιότερη