Τwitter: «Πλημμύρισε» με ψεύτικους Έλον Μασκ – Τρολάρουν τον μεγιστάνα

Επαληθευμένοι χρήστες του Twitter αλλάζουν το όνομά τους για να τρολάρουν τον

πραγματικό Ελον Μασκ, μετά το χάος που έχει προκαλέσει στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ο νέος της ιδιοκτήτης με τις απολύσεις και τις χρεώσεις που ανακοίνωσε

Ποικίλες αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει μετά την ανακοίνωση του Έλον Μασκ ότι η υπηρεσία «Twitter Blue» θα κοστίζει πλέον 8 δολάρια το μήνα στους χρήστες που επιθυμούν να επαληθεύσουν ως αυθεντικό τον λογαριασμό τους και να βλπέπουν λιγότερες διαφημίσεις.

Ορισμένοι βρήκαν χιουμοριστικούς τρόπους να εκφραστούν, στοχεύοντας το νέο αφεντικό του Twitter. Ανάμεσά τους και διασημότητες, που είχαν ήδη το μπλε σήμα που σημαίνει ότι τα στοιχεία τους είναι επαληθευμένα στο Twitter, αλλάζοντας το όνομά τους σε «Έλον Μασκ»

Πολλοί μάλιστα δέχτηκαν και μηνύματα από κόσμο που μπερδεύτηκε και νόμιζε πως μιλά με τον…πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου.

το Twitter γέμισε με ψεύτικους Έλον Μασκ

Οι ηθοποιοί Valerie Bertinelli και Brendan Fehr άλλαξαν το όνομά τους σε «Έλον Μασκ» στο Twitter, έχοντας δίπλα από το όνομα και το σήμα της επαλήθευσης και έκαναν αναρτήσεις.

Η Sonia Saraiya του Vanity Fair επίσης μετονομάστηκε σε «Έλον Μασκ» και κοινοποίησε μηνύματα που δέχτηκε από ανθρώπους που νόμιζαν πως είναι πραγματικά ο δισεκατομμυριούχος.

Κάποιοι χρήστες που άλλαξαν το όνομά τους σε «Έλον Μασκ» άλλαξαν και τη φωτογραφία τους, βάζοντάς την ίδια που έχει ο πραγματικός Μασκ. Ένας άλλος επαληθευμένος χρήστης, με το όνομα «Έλον Μασκ», έγραψε:

«Δεν ξέρω τι σας ανησυχεί, δεν είναι ότι μπορεί να υπάρξουν μειονεκτήματα στην επαλήθευση οποιουδήποτε παλιού λογαριασμού». Ένας άλλος αφού άλλαξε το όνομά του σε Έλον Μασκ, γράφει στις πληροφορίες του λογαριασμού του: «Φτιάχνω διαστημόπλοια και διαχειρίζομαι αυτόν τον ιστότοπο και δεν μπορείτε να με κερδίσετε»

Πηγή...

...
Νεότερη Παλαιότερη