Επιταχύνεται η αύξηση των ενεργών χρηστών του Twitter

Επιταχύνεται η αύξηση των χρηστών του Twitter ενώ έφτασε σε ιστορικό υψηλό κατά την πρώτη εβδομάδα που βρίσκεται στο τιμόνι του δικτύου ο Έλον Μασκ.

Οπως σημειώνουν οι Financial Times, το κοινωνικό δίκτυο προσπαθεί να καθησυχάσει τους διαφημιστές αφού αρκετοί σταμάτησαν τις δαπάνες τους στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης από τη στιγμή που έγινε η εξαγορά του.

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εστάλη τη Δευτέρα σε ορισμένους διαφημιστές, το οποίο είδαν οι Financial Times, το Twitter είπε ότι η αύξηση των ενεργών καθημερινών χρηστών με δυνατότητα δημιουργίας εσόδων (mDAUs) – μια μέτρηση που αφορά τον αριθμό των συνδεδεμένων χρηστών στους οποίους η πλατφόρμα εμφανίζει διαφημίσεις – χτύπησε «υψηλό όλων των εποχών» την περασμένη εβδομάδα, επιταχύνοντας στο 20% από 15% το δεύτερο τρίμηνο.

«Η μεγαλύτερη αγορά του Twitter, οι ΗΠΑ, αναπτύσσεται ακόμη πιο γρήγορα», ανέφερε το email. Ο Μασκ έκλεισε τη συμφωνία για την αγορά της πλατφόρμας έναντι 44 δισ. δολαρίων, στις 27 Οκτωβρίου.

Από το δεύτερο τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, η εταιρεία πρόσθεσε περισσότερους από 15 εκατομμύρια ημερήσιους ενεργούς χρήστες με δυνατότητα δημιουργίας εσόδων, ανέφερε το email.

Ο Μασκ ανήρτησε τη Δευτέρα στην πλατφόρμα: «Η χρήση του Twitter είναι σε υψηλό όλων των εποχών lol. Ελπίζω μόνο να μη λιώσουν οι servers!»


Πηγή... ...
Νεότερη Παλαιότερη