Κιβωτός του Κόσμου: Άγριο «κράξιμο» στο Twitter – «Κι ο Μίχος της εκκλησίας ήταν…»

Κιβωτός του Κόσμου: Οργισμένοι οι χρήστες του Twitter με τις αποκαλύψεις για

ασέλγεια και κακοποίηση σε βάρος των παιδιών που φιλοξενούνταν στις δομές της ΜΚΟ. Σκληρά μηνύματα και αγανάκτηση…

Για ακόμα μια φορά η ελληνική κοινωνία έχει… πέσει από τα σύννεφα. Αιτία, αυτή τη φορά, οι αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου. Η έρευνα που είναι σε εξέλιξη έφερε «σεισμό», καθώς οι καταγγελίες που έχουν γίνει για κακοποίηση και ασέλγεια σε βάρος παιδιών που φιλοξενούνταν στις δομές έχουν προκαλέσει φρίκη και αποτροπιασμό.

Ο πατέρας Αντώνιος, επικεφαλής της «Κιβωτού του Κόσμου», υποστήριξε ότι δεν έχει συμβεί κάτι επιλήψιμο και έδωσε κάποιες απαντήσεις που ήταν αρκετά γενικές, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει κι αυτός τα «πυρά» των χρηστών στα social media. Την ίδια ώρα, επώνυμοι που είχαν στηρίξει ιδιαίτερα την «Κιβωτό του Κόσμου» έσπευσαν να εκφράσουν την οργή τους και να ενημερώσουν ότι αποσύρουν τις δωρεές τους. Από πλευράς πολιτείας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ανέφερε ότι ο νόμος είναι υπεράνω όλων και οι υπαίτιοι θα τιμωρηθούν σκληρά όποιοι κι αν είναι αυτοί.

Η κοινωνία, όμως, «βράζει» και αυτό είναι εμφανές ιδίως στα social media. Τα μηνύματα των χρηστών του Twitter είναι το λιγότερο οργισμένα και δείχνουν το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στη δημόσια σφαίρα για την Κιβωτό του Κόσμου…


Πηγή... ...
Νεότερη Παλαιότερη