Σάρον Στόουν: Διαγνώστηκε με καρκίνο – Ακύρωσε το ταξίδι στην Αθήνα

Σάρον Στόουν: Δεν θα βρεθεί στην Αθήνα η διάσημη ηθοποιός καθώς διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο ο οποίος χρειάζεται χειρουργείο

Συγκλονίζει η Σάρον Στόουν με την αποκάλυψη ότι διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο καθώς οι γιατροί βρήκαν στο σώμα της έναν «μεγάλο ινομυωματώδη όγκο».

Σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη η διάσημη ηθοποιός αναφέρει ότι η αρχική διάγνωση για την υγεία της ήταν λανθασμένη, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε αχρείαστο χειρουργείο, το οποίο φυσικά δεν έλυσε το πρόβλημα, μάλιστα χρειάστηκε να λάβει δύο φορές επισκληρίδιο καθώς είχε φριχτούς πόνους.

Καθώς οι πόνοι χειροτέρευαν, η 64χρονη βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός χρειάστηκε να επισκεφθεί και δεύτερο γιατρό, ο οποίος της είπε ότι έχει έναν μεγάλο ινομυωματώδη όγκο, ο οποίος πρέπει να αφαιρεθεί.

Λόγω της εξέλιξης αυτής η ηθοποιός αναγκάστηκε να ακυρώσει το ταξίδι της στην Ελλάδα και την Αθήνα για το συνέδριο της Vogue Greece Change Makers – Fashion: The Road Ahead στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 8 Νοεμβρίου.

Στην ανάρτησή της η Στόουν παροτρύνει τις γυναίκες να μην παρασύρονται, αλλά να παίρνουν και δεύτερη γνώμη, καθώς «μπορεί να σώσει τη ζωή σας», όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σάρον Στόουν έρχεται αντιμέτωπη με τον καρκίνο, καθώς όπως αποκαλύπτει στα βιβλίο της, το 2001 οι γιατροί χρειάστηκε να αφαιρέσουν από το σώμα της καλοήθεις όγκους που ήταν «γιγαντιαίοι, μεγαλύτεροι κι από το στήθος μου».

Πηγή...

...
Νεότερη Παλαιότερη