Βραζιλία: Νεκρή στο σπίτι της βρέθηκε γνωστή Influencer

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Nubia, η οποία είχε σχεδόν 60.000 followers στο Instagram, είχε μόλις επιστρέψει στο σπίτι της από το κομμωτήριο όταν δέχθηκε πυροβολισμούς από δύο άνδρες.

Όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία, οι δράστες έφτασαν στο σπίτι της με μηχανάκι και μπήκαν στο ακίνητο από την πόρτα η οποία φέρεται να ήταν ανοιχτή. Μόλις είδαν την 23χρονη πυροβόλησαν και τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο γύρω στις 9 το βράδυ και εντόπισαν το θύμα νεκρό στο πάτωμα του σπιτιού.

Οι αρχές έχουν απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες εάν έχουν δει κάτι ή γνωρίζουν κάτι να δώσουν όποιες πληροφορίες έχουν που μπορεί να φανούν χρήσιμες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Η Βραζιλιάνα, γνωστή influencer ασχολείτο με τα ταξίδια, τη μόδα και την ομορφιά, ενώ είχε δική της επιχείρηση με ρούχα.

Η νεαρή καλλονή συμμετείχε σε πολλές εθελοντικές δράσεις και συνδιοργάνωνες εκδηλώσεις για τα παιδιά. «Η Nubia έκανε εθελοντική εργασία και βοήθησε τους πάντες», ανέφερε η θεία της Claudia Menezes. «Άφησε πίσω της μια κληρονομιά».

Οι έρευνες γύρω από την υπόθεση συνεχίζονται ενώ τόσο η ταυτότητα αλλά και το κίνητρο των εκτελεστών δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Πηγή...

...
Νεότερη Παλαιότερη