Μάθιου Πέρι για Τζένιφερ Άνιστον: Της είμαι ευγνώμων, με βοήθησε όταν έμαθε για τα ναρκωτικά


Εκείνη ήταν που του αποκάλυψε πως «όλοι ξέρουν ότι πίνεις» - «Φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή»  τόνισε ο ηθοποιός

Όλη την αλήθεια για όσα έζησε υπό την επήρεια ναρκωτικών και άλλων ουσιών στις οποίες ήταν εθισμένος για χρόνια αποκάλυψε ο Μάθιου Πέρι σε μία συνέντευξη που παραχώρησε.

Μεταξύ άλλων, ο τηλεοπτικός «Τσάντλερ Μπινγκ» έφερε στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες για τη «σκοτεινή» περίοδο που βίωσε ενώ αποκάλυψε και τη στιγμή που η Τζένιφερ Άνιστον τον ενημέρωσε ότι όλοι ήξεραν την κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Ο ίδιος έχει αναφέρει ότι ο κατήφορός του είχε ήδη ξεκινήσει από την ηλικία των 24 ετών, που σημαίνει ότι όσο υποδυόταν τον χιουμορίστα και ατακαδόρο χαρακτήρα των «Friends» είχε ήδη αρχίσει να βιώνει τη δική του κόλαση.  

«Την ώρα που έπρεπε να είμαι ο αγαπημένος ήρωας της πόλης, εγώ βρισκόμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο που δεν συναντούσα κανέναν άλλο παρά εμπόρους ναρκωτικών και ήμουν εντελώς μόνος» εξήγησε ανάμεσα σε όσα δήλωσε.

Θυμήθηκε ακόμη, ότι η Άνιστον τον πλησίασε μια μέρα στα γυρίσματα του σίτκομ, για να του πει ότι τόσο εκείνη όσο και το υπόλοιπο καστ «ξέρουν ότι πίνεις».

«Φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή» εξομολογήθηκε ο Πέρι και στη συνέχεια θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στη συμπρωταγωνίστριά του. Αυτό γιατί εκείνη ήταν που «άπλωσε το χέρι της περισσότερο από τον καθένα» για να τον βοηθήσει. «Της είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό» κατέληξε στη σύντομη αναφορά στη Τζένιφερ Άνιστον.

ΠΗΓΗ ... ...
Νεότερη Παλαιότερη